Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym abyście zapoznali się jako tako z ofertą tej firmy. A dokładnie z serwerami VPS tej firmy. http://vihost.pl/serwery-vps.php

I tu pojawia się moje pytanie, czy na tym serwerze (dokładnie VPS 3) można postawić serwer Minecraft. Gdzieś przeczytałem, że ta firma zablokowałą możliwość stawiania serwerów Minecraft na swoich maszynach. Nie jestem tego jednak do końca pewnien. W regulaminie nie dopatrzyłem się niczego podobnego. Proszę o szybką odpowiedź.

exy2.jpg

Opublikowano

kot myślał i zdechł..

co do tematu, sam chciałem taki serwer vps kupić, ale naczytałem się o nich samych złych rzeczy więc zrezygnowałem.

Polecał bym ci za to serwery tej firmy. http://www.serwerydlaciebie.pl/serwer_wirtualny,Linux_VPS_Plus_X5.html

Tylko trzeba uważać, ponieważ po minięciu miesiąca, firma automatycznie przedłuża umowę na drugi miesiąc, bez powiadomienia. Aby nie przedłużyli umowy, trzeba się zdeklarować 30dni wcześniej. (jeżeli chcemy serwer tylko na miesiąc, to przy kupnie trzeba zaznaczyć że serwer tylko na miesiac, żeby nie przedłużyli)

reklama RMCF

Opublikowano

No własnie po napisaniu tego tematu trafiłem na ta stronę. A mógłbyś mi powiedzieć ile ten Linux plus x5 uciagnie osób?

exy2.jpg