Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OOBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylem ten temat zeby uswiadomic niektorych ludzi ze OOBE to nic zlego ... Tam sie nic zlego nam stac niemoze bo jestesmy w takim jak to nazywa Darek Sugier OSPUO-Obszar stworzony przez umysl obserwatora czyli wszystko o czym myslimy co wymyslimy tam bedzie...

Swiadomy sen a OOBE to praktycznie to samo tylko ze OOBE to jakby taki wyzszy poziom ;d jesli ktos chce sie o tym wiecej dowiedziec wejdzcie na strone www.OOBE.pl

I polecam takze ksiazke Darka Sugiera Milosc i Wolnosc czy jakos tak ^ ^

CHELSEA !

Opublikowano

00BE działa, ale to gówno bo tak naprawde nie jestes do końca świadomy co sie dzieje i masz uczucie nieważkośći , widzisz kopulasto itp.

MIeć OOBE jest łatwo, ale wykorzystywać to (je) jest trudne i wymaga wielu Lat (?) ćwiczeń .

63989389769756300986.png

Opublikowano

Jolziom - Jezeli myslisz ze to bzdury to wiedz ze cos sie dzieje ^ ^

Macieq-Wcale nie .... Sa techniki jak miec full swiadomosc ... niektorym udaje sie wejsc w OOBE za 1wszym razem mimo to niewidza za duzo ale mozna sie dostroic a niektorym wychodzi to dopiero po kilku miesiacach to nie tak jak mowisz ^ ^

CHELSEA !

Opublikowano

a tam, za dużo roboty z tymi technikami i wgl... przecietny czlowiek nie ma poprostu na to czasu i zadnej motywacji dlatego jak każdy pewnie za chwile zamkne ten temat i to by było na tyle.

Opublikowano

czasami czuje że spadam z łózka i momentalnie sie budze, miałem już tak pare razy.

pozatym jak naoglądam sie jakis filmikow np. z call of duty to czasami podczas snu czuje ze godzinami przewala mi sie ten obraz przed oczyma tak na pół świadomie, ciężko to opisać... jest to takie męczące i nudne, a jak jestem chory i mam gorączke to już masakra, cały czas zmieniam pozycje i na pół świadomy przez całą noc mam przed oczami sceny które zazwyczaj ogladalem w telewizorze przed snem z jakiegoś filmu... ciekawe doświatczenia, a z tym że nie mam czasu to może troche przesadziłem.

dzis sprobuje sie polozyc i caly czas myslec i wyobrazac sobie jedna rzecz.

wiele razy bylem w stanie takim pol swiadomym ze czulem ze juz odlatuje ale nic poprostu nie reagowałem.

Opublikowano

Kazdy czlowiek kazdej nocy wychodzi z ciala lecz nieswiadomie ^ ^ macie czasami takie uczucie ze jakbyscie z czegos spadli i budzicie sie ? ;d

Ja tak mam ,przykładowo że spadam nagle odskakuje i się budzę w nocy

Opublikowano

Ja tak mam ,przykładowo że spadam nagle odskakuje i się budzę w nocy

Wiele osob to ma.

NP ja. Spie 5 minut i nagle uczucie jakbym spadal i sie budze z adrenaliną .

Opublikowano

Zalozylem ten temat zeby uswiadomic niektorych ludzi ze OOBE to nic zlego ... Tam sie nic zlego nam stac niemoze bo jestesmy w takim jak to nazywa Darek Sugier OSPUO-Obszar stworzony przez umysl obserwatora czyli wszystko o czym myslimy co wymyslimy tam bedzie...

Swiadomy sen a OOBE to praktycznie to samo tylko ze OOBE to jakby taki wyzszy poziom ;d jesli ktos chce sie o tym wiecej dowiedziec wejdzcie na strone www.OOBE.pl

I polecam takze ksiazke Darka Sugiera Milosc i Wolnosc czy jakos tak ^ ^

Kiedyś z ciekawości sprawdziłem tego Sugiera. W jego tekstach wyraźnie co drugie słowo to reklama jego książek i innych produktów no ale ludzie głupie i dalej twierdzą, że jest guru. Fakt, jest guru w interesach.

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Taaa... Wychodzisz z ciała i nie wracasz do swojego ciała przed pewną godziną i pa pa nie ma cię. umarłeś. Tego bać się nie można?

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

Wrocic mozesz za kazdym razem niewrocisz dopiero po smierci ^ ^ Jesli czujesz strach i wgl. panika to cie samo cofnie ^ ^

Jaka kase? chodzisz po forach a ksiazke mozesz ssciagnac w necie...

A co do mowy darka... hmm gdybys potrafil cos takiego niechcialbys dzielic sie ze swiatem a do tego sobie zarobic? zreszta ta ksiazka jakbys chcial kupic kosztuje 19 zl -.-' ....

Niewierzycie hmm... czytajcie trylogie Roberta Monroe 1000 stron takiego czegos nieda sie zmyslec do tego fora i inne masa ludzi ktora wychodzi mozecie wierzyc lub nie wasza sprawa ^ ^

CHELSEA !

Opublikowano

Kazdy czlowiek kazdej nocy wychodzi z ciala lecz nieswiadomie ^ ^ macie czasami takie uczucie ze jakbyscie z czegos spadli i budzicie sie ? ;d

Miałem to nie raz nawet ostatnio często ;) Chyba o tym poczytam ;P ale nie wiem tak do końca co to jest ;)

Opublikowano

Taaa... Wychodzisz z ciała i nie wracasz do swojego ciała przed pewną godziną i pa pa nie ma cię. umarłeś. Tego bać się nie można?

:ninja:

To się dzieje w Twojej ŚWIADOMOŚCI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...