Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, właśnie ściągam tibię i niewiem jaka profa jest najlepsza na początek. chodzi mi o to żeby łatwo sie grało na początku, żeby poznać grę.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Grales kiedys w MMO ?

Wybierz kogo chcesz .

Wg mnie knightem na non pvp najlatwiej sie gra , stawiasz bota i grasz w cos innego . Proste ? Graj knightem.

Grasz pvp nie chcesz dawac kasy na PACC wybierasz paladyna bo ladnie ciosa na dystans.

Masz kasy na PACC bierzesz na pvp/n-pvp Sorca pod nawalanie Druida pod "mniej" nawalanie + pro leczenie :D

-

Opublikowano (edytowane)

Knightem się fajnie gra ale trzeba skillować, a to zniechęca początkowych graczy do gry. Według mnie bier Sorca. Większość graczy zaczynała od sorca^^ później jak się trochę zapoznasz z grą to możesz zacząć grać kimś innym.

@ewentualnie możesz wziąć druida ale sorcem bedziesz miał lepiej ponieważ ma więcej czarów atakujących dla FACC

Edytowane przez Socom95
snikersproject1.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na poczatki gry ja ci polecam palla, pomimo ze trzeba skilowac ...

jezeli juz ogarniesz gre to polecam gre knightem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...