Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak opłaca się kupić NX.

dawidlu12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko mianowicie, jak można kupić opłacalnie dużą liczbę nx. Gdzieś przeczytałem że przez jakiś przelew czy coś ale wogóle nie wiem jak to działa. Więc prosze was o to abyście mi powiedzieli jak najbardziej opłaca się zamawiać NX. Z góry dzieki :):):):)

Opublikowano

Najlepszym sposobem zamówienia jest PaySafeCard. Dostaniesz go prawie wszędzie gdzie mają terminal.

Opublikowano

Najlepszym sposobem zamówienia jest PaySafeCard. Dostaniesz go prawie wszędzie gdzie mają terminal.

Jeśli nie przelewem to tak

Wchodzisz na paysafecard.pl i sprawdzasz czy masz w swoim mieście punkt sprzedaży

Przelew - musisz mieć konto bankowe i przelewasz pieniądze ze swojego konta

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

polecam Paysafecard, jeden z najbardziej opłacalnych sposobów kupowania.

jak kupić:

http://www.mpcforum.pl/topic/273351-tut-jak-kupic-nx-przez-paysafecard/

Opublikowano

Najlepszy sposób to kupno nxów na allegro. Za 60zł (59,99) masz 16,400 nx. Podajesz kolesiowi kod( ten z daopay), on dzwoni i masz 16k nx za 60 zł ;] Ja tak kupie sobie w czwartek bo trzeba mieć nxa na ak 74m xD

Opublikowano

Najlepiej

1.Przelew

2.PaySafeCard

3.Allegro

4.MoPay [Dzwoniąc]

5.SMS

Pamiętaj ! : Przed każdym zakupem zrób Screen Shota[Zdjęcie stronki/danych jak kupujesz] , ponieważ może być błąd który nie da Ci Nx'ów a Pieniądze pójdą w las..

Wtedy masz dowód że kupiłeś Nx'y i Nexon Da ci Nx'y ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

na allegro też można się potargować z jednym kolesiem gadałem to sprzeda mi 3x 16k nx za 40 zł sztukę a zniżyłem je z 57 zł

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pan wyżej tylko pokazuje swoim nickiem, że nic w życiu nie osiągnął.

@top

Jeśli masz gdzie kupic PSC points to PSC, ja jednak preferuje Dao Pay - telefon.

@down

O jak zajebiście. Już nawet na koszulkach jestem.

Ps. Możesz kubek z inicjałami podesłac? Dzięki z góry.

Opublikowano

FRAJERKO DO KOGO BYLO TO CZESC??? xD

mam bota ktora sam robi acc :D

wiec mozecie mi podskoczyc bana na ip i mac nie dawajcie bo zmienie wiec ssij lenart omek zavetii

LENART OMEK EXGUNER = PIZDY

kokosz wam ssie

Opublikowano

Przelew może przecież zrobić także w poczcie, to może zrobić każdy a konta bankowego niestety każdy nie ma.

@up.

po pierwsze naucz się pisać. a potem dopiero "hejcić"

@btw.

wytłumacz mi jak moderator może dać Ci bana na mac ? o.0 jedynie na IP i na hosta ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...