Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Combat Arms i filmy w HD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakie ustawienia trzeba mieć aby nagrywać filmy z CA w ładnej jakości ? Nagrywam frapsem a obrabiam Sony Vegasem. Rozdzielczość to 1024x768( czy jakoś tak), frapsa mam ustawionego na 60fps. Ostatnio wrzuciłem film na yt bo widziałem niby ''dobry tut na hd'' i wyszło tak:

Nie wiem dlaczego ale filmy z black marketu czy modyfikacji wychodzą tak(w hd ten film wygląda zajebiście ale ten z gry już nie... jest taki jakiś rozmyty, w tych małych okienkach film z black marketu aż razi ale włączcie go sobie na yt to wygląda tak jak powinien):

Wie ktoś może od czego to zależy i jak zrobić aby filmy z gry wyglądały tak jak ten mój film z black marketu ?

W skrócie: Jakie trzeba mieć ustawienia w Sony Vegasie aby filmy wychodziły naprawdę w dobrej jakości ?

Opublikowano

ziąąą... to że nie nagrywasz w HD to nie wina frapsa tylko Twojego sprzętu, rozdziałka Twojego monitora wg. mnie jest za mała na HD.

ja mam monitor 1280x1024 i nagrywam w HD a nie w Full HD, jedyne co możesz zrobić żeby było w "HD" to ustawić w Sony Vegas aby konwertował do HD i tyle.

Opublikowano

Vegasa mam tak ustawionego... Co do sprzętu to nie jest najlepszy ale też nie najgorszy. W CA mam ustawione 1024x 768, tak samo monitor.

@ edit.

Oj sry xD monitor rozdzielczosc 1440x 900 :P

Opublikowano

@TOP ja moge ci pomoc tak , zapytaj tych co robia montage.

Oni powinni ci odpowiedziec.

Zapytaj "smerfika" takiego kolesia , on ci powie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...