Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry ekwipunek na FT.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pyanko mianowicie jaki kupić sobie ekwipunek za nx na FireTeam. Oczywiście spec i do tego nie wiem jaką broń lub coś innego prosze napiszcie co na ile dni itp. Aha i żeby to mieściło się w 20.000 NX.

Opublikowano

Po 1 zrób jeden temat i tam zadaj te wszystkie pytania w punktach bo spam tymi tematami robisz :P

Po 2 napisz nam o jaki FT Ci chodzi

Jeśli chodzi o BL to

• Flamethower/minigun
  • Medy

CF

• Flamethower/minigun
    [*medy]

Deserty

• na desercie spec mało przydatny. Tu musisz biegać więc Medy by się zmarnowały jakby zostawały. Minigun tez nie pasuje. Tu to normalny gracz bez żadnych itemków (chyba że na szybkosć)

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Marock,nie zgodzę się z Tobą.Flame jest lepszy od mini,gdyż w domu circa możesz kręcić ( a z mini wiadomo,tego nie zrobisz )

boyka.jpg

Opublikowano

@Marock

Smok ma rację ... na Cabinę lepiej mieć Flame niż Mini.

Na DT

Podstawą jest speed więc Light Vest + Shapka i do tego dużo materiałów wybuchowych: granaty (2) i RPG.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

za flame kickaja wiec bardziej mini polecam i aidy i speca na miecha 7.900nx spec slota tydzien mini miecha i aidy tydzien o ile starczy :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

za flame kickaja wiec bardziej mini polecam i aidy i speca na miecha 7.900nx spec slota tydzien mini miecha i aidy tydzien o ile starczy :)

Zależy z kim się gra... Mnie jeszcze ani razu nie kicknęli za Flame...

I ja też jestem za flame w CF i BL w sumie też. A najlepiej samemu mieć flame + mini, a niech ktoś inny ma medy :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

na DT to 2x duze granaty(1 gp i 1 nx), frag pack,rpg, i reszta to eq w speeda jak umiesz grac to na 3-5 minut masz kolo 230 expa

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Ogólnie Minigun gdyż z dobrymi graczami flamerem nie pograsz i aid-y.

Bez speca polecam plecak 3xSlot .

2xMG ,1xAR i reszta granaty .

Eq na speeda

Gram takim bulidem gram i dość często jestem lepszy od minigunowców i sam ogarniam do końca jak oni popadają ;)

9368_gold.png

Opublikowano

@Up ma racje , dluzej sie bawisz , ale wiecej pkt dostaniesz :D

@TOP ja po swojemu polce tak :

*DT/DF spec (30/7 dni) m32 incendiary grenades ( tez na bl/cf w chuj przydatne ) i te reczne zastrzyki ( chyba aid kity nie wiem dokladnie)

*Na BF/CF m32 incediary grenades/caltrops (jak chcesz ) hmm.... medy (te na ziemie , albo w klate [ te w klate bardziej przydatne , nie bd latal caly czas do jednego miejsca i kladl , jak je rzowala !]) noi ten sloty , na bronie i lecisz.

Opisalem to nie szczegolowo ale bd rozumial oco chodzi.

Opublikowano

@Max

jak grasz z elite (a chyba wiadomo, że tak) to zaaz kicka za M32-I..tak samo za zwykłe..

Ja na dt polecam tak za samo GP light vest, military bandana, utility/clan bp i wsadzasz dużego granata, frag packa, dynamite HE (dość łatwo bl przeczyścić) no i rpg.

Co do bl/cf to zdecydowanie minigun niż flame..masz elite to kupujesz speca, drugi slot, caltrops+med kity. A tak na szybko i spokojnie to sam minigun wystarczy.. zawsze zostaje tanie eq, czyli clan bp+ 3x mg + 1x AR/SMG, ewentualnie jak się ma farta to z myst-g można sobie trafić mk48 camo na 90 dni;D

Opublikowano

Dlaczego mówicie,że caltropsy są takie dobre?Ja w nich nie widziałem jeszcze niczego zajebistego :(

Są dobre na TF gdyż wbijają się w nogi Zoombie i przez jakiś czas bija je,a tobie lecą punkty.

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...