Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Yangi z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż kupiłem dzisiaj na allegro yang ... wszystko ładnie, pięknie, ale ciekaw byłem skąd koleś ma tyle Yang ... pomyślałem że może go wypytam :D Pewnie nic z tego nie będzie, ale spróbować mogę ... Błagałem, prosiłem, spamiłem itp, itd .... W końcu pod obietnicą zostawienia go w świętym spokoju koleś podał mi ten link: http://metinboss.pl/ Napisał że pobrał z tamtej strony YangHacka ... Od razu coś mi nie pasowało ... YangHack nie istnieje, ale facet upierał się że ma go z tej właśnie strony ... Pobrałem to (są tam skany) ... Sam przeskanowałem (100% czysty) ... Coś mi się to za łatwe wydawało ... Odpalam to i okazuje się że trzeba podać kod który kosztuje 11zł ... Postanowiłem się was zapytać ... Wiem że to na 99% FAKE, ale cóż ... Ciekawość zwyciężyła ;) Co o tym myślicie ? Zaryzykować ? Ja się na tym nie znam więc może ktoś "rozbierze ten program na czynniki pierwsze" czy coś i się dowie czegoś ... Za pomoc + i 5 :D Pewnie i tak g*wno z tego wyjdzie ... Jestem pewien że to FAKE ale spr można zawsze :D Ok z góry dzięki za pomoc :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak Tradehack , Yanghack , a ta strona może gdy się zalogujesz ukraść ci eq lub co innego .

Nic Mnie Nie Obchodzą

b6oyur.png i 2lw1vg2.png Wejdź Tylko W http://www.pajacyk.pl/zlicz.php I Kliknij W Brzuszek Pajacyka !

Dzięki temu skromnemu gestowi pomożesz innym :) Bo pamiętaj to nic nie kosztuję a tak wiele może pomóc :) Więc nie żałuj swojej 1 sekundy życia na kliknięcie !

1055js7.png

Co robi Czasem Metek z graczami :>

Opublikowano

Ja tam nawet gdyby ktoś mi coś dawał nie skorzystał bym z tego bo i tak takie hacki jak yanghack nie działa.

messi2g.png

Zbieram

add.png siki!

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak Tradehack , Yanghack , a ta strona może gdy się zalogujesz ukraść ci eq lub co innego .

Tradehack akurat jest ;)

Opublikowano
Stworzyliśmy unikatowy program który bardzo pomaga w zdobywaniu Yang w Metin2.

Chodzi w tym programie o to , że pokaże ci on w jaki sposób dorobić się kasy , czyli że będzie pisało np. na 25 lvl idź dropić medale itd...

To jest na takiej zasadzie :)

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Kiedyś był TuT jak zrobic 50 w 5 dni?? no cos takiego było wiec tj. @up zgadzam się co do tego

aaa propo tego TH to ma ktoś link do tematu ??? :D

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

To 100% fake, bo nie ma takiego czegoś jak YangHack. Ten program wyłudzi od Ciebie pieniądze, bądź co bądź, może to jest jego program i po prostu czeka na Twoją wpłatę.

Tutaj łap tego TH, ale działa tylko na serwerach hamachi.

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano (edytowane)

xxx

Edytowane przez UppsiK

Zbieram +^-iki ^^

2dhh9pg.png

Grałem w Cabala

Grałem w Metina

Grałem w WoW-a

Gram w Minecrafta ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...