Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki powrót Frugo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Soki Frugo maja wrócić spowrotem na polki sklepowe. Co o tym sadzicie? Wypali pomysł? Smak Frugo przypomina mi podstawówkę i starszych kolegów :D Ogólnie klasyk wśród napojów Pamiętam , ze nie moglem pic czarnego bo mi nie pozwalali rodzice :D. Wypowiadajcie się

Wiecej informacji na ten temat : http://www.portalspozywczy.pl/inne/napoje_bezalkoholowe/wiadomosci/foodcare-kupuje-frugo,48235.html

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

FRUGO!?!!?! O KURWA KUPIE CHYBA 10 ZGRZEWEK I WYPIJE 22 CZERWCA (jak będzie)

to będzie najszczęśliwszy dzień w życiu :Dwub.gifwub.gifwub.gifwub.gifwub.gif

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Nie piłem, nie pije i nie wiem czy wypije. Jak znam życie to będzie kosztować nie wiadomo ile a i tak to będzie wielkie G.

Wole wypić wody(Tej ognistej) i wiedzieć co wypiłem.

@down bardzo się cieszę z tego powodu ;)

.

Opublikowano
Jak znam życie to będzie kosztować nie wiadomo ile a i tak to będzie wielkie G.

Frugo to jeden z najlepszych napojów ostatnich lat, więc nie pieprz, że będzie wielkim gównem.

@Topic

O tym, że Frugo wraca było wiadomo już z miesiąc temu, albo nawet i dłużej, więc tutaj się nowością nie popisałeś.

Jak wróci to na pewno będę pił.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kto nie pił Frugo niech żałuje :P choć może niedługo będzie miał okazje smak Frugo przypomina mi spacery z tatą bo on zawsze kupował nam Frugo jak byliśmy mali razem z bratem.

Nie wiem jak wy ale sądze że nieźle zbiją hajsu na tym że Frugo powróci,ale moim zdaniem juz powinny lecieć reklamy mówiące o wielkim powrocie Frugo :D

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Taaaa kiedyś frugo kosztował 1-2zł jak dobrze pamietam. Teraz zapewne będzie kosztować 3 zł +. Tak więcj trzeba będzie kupować zgrzewami w makro, selgrosie albo czyms podobnym.

Opublikowano

ta ostatnio nawet na demotach o tym frugo płakali to ktoś wpadł na pomysł żeby to przywrócic i zarobic ^^

Opublikowano

PRZECIEŻ TO GÓWNO SIĘ NICZYM NIE WYRÓŻNIAŁO o.O ALE WY MYŚLICIE, ŻE NALEŻYCIE DO "ELITY" BO PILIŚCIE, A MŁODSZE ROCZNIKI NIE, BEKA Z WAS

PAMIĘTAM ZAWSZE TO ZALEGAŁO NA PÓŁKACH W LEWIATANIE I NIKT NIE KUPOWAŁ

Opublikowano

PRZECIEŻ TO GÓWNO SIĘ NICZYM NIE WYRÓŻNIAŁO o.O ALE WY MYŚLICIE, ŻE NALEŻYCIE DO "ELITY" BO PILIŚCIE, A MŁODSZE ROCZNIKI NIE, BEKA Z WASPAMIĘTAM ZAWSZE TO ZALEGAŁO NA PÓŁKACH W LEWIATANIE I NIKT NIE KUPOWAŁ

Frugo niczym się nie wyróżniało??Miało Zajebisty niepowtarzalny smak do którego żaden inny sok nawet się nie zbliżył.

Widać po twoim stylu pisania ile masz lat i co sobą reprezentujesz.

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

Opublikowano

Frugo niczym się nie wyróżniało??Miało Zajebisty niepowtarzalny smak do którego żaden inny sok nawet się nie zbliżył.

Widać po twoim stylu pisania ile masz lat i co sobą reprezentujesz.

FRUGO ZYSKAŁO FEJM DOPIERO GDY WYCOFALI, A WCZEŚNIEJ SIĘ PIŁO RAZ NA MIESIĄC, BO PRZECIEŻ GDYBY KTOŚ TO KUPOWAL I MIELI Z TEGO HAJSY TO NORMALNE, ŻE BY BYŁO DO TERAZ

PEWNIE SAM TO MIAŁEŚ W MORDZIE Z DWA RAZY W SWOIM NĘDZNYM ŻYCIU I UDAJESZ ZNAWCE

GDY FRUGO BYŁO JESZCZE W SKLEPACH TO DZIECIAKI KUPOWAŁY PUSZKI PEPSI PO 90gr I KAKTUSY I NIE PIERDOL, ŻE TAK NIE BYŁO

TAKA PRAWDA :(

Opublikowano

Co ty wiesz o moim życiu że nazywasz je nędznym Frugo,było Zajebiste i mam nadzieje że takie pozostało.

Po twoim stylu pisania i poziomie wypowiedzi sądze iż zdjęto gdy Frugo było na półkach to ty jeszce leżałeś w łóżku i ssałeś maminego cycka.

Wychodze z tego założenia że nie ma sensu rozmawiać z Idiotą ponieważ sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Dziękuje Dobranoc!

Opublikowano

Co ty wiesz o moim życiu o moim życiu

gdy Frugo było na półkach to ty jeszce leżałeś w łóżku i ssałeś maminego cycka.

JESTEŚ IDIOTĄ, PA

Opublikowano

Frugo MMMMM Niezapomniany Smak Zawsze mamie kazałem to kupować zaiast słodyczy :)

No To Cooming Soon. <3 <3 <3

84520764.jpg

Sygna By Kolega

:)

minusy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...