Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Planuję zacząć grę ninja na polskim metku. Mam trochę kaski i i doświadczenia o metinie ale wolę zapytać dokładniej żeby nie było w dalszej przyszłości problemów z postacią.

Więc tak potrzebuję informacji:

1) jaki staty

2) jakie skille do pvm ale chcę być w późniejszym czasie też do pvp to jaki mniej więcej jakie skille

3) jakie eq chodzi mi o broń bo słyszalem ze ninja daggerem i wgl najlepiej wbić poli m-g+ i jelonek sr 35-40+ kd 3/4 do expa więc nie wiem doradźcie

4. czy gra ninja jest fajna i przyjemna ?? (ninja dagger)

Oczywiście będą + ;D pozdrwiam

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Gra się przyjemni, bo dobry w pvp jest dagger, ale exp też nie jest taki zły. Tak właśnie zarabia poprzez poli i jakiś dobry łuczek ze średnimi.

Opublikowano

No to tak opiszę Ci bulid pod poli:

staty: 2;1 wit;zręczność

skille pod poli nie mają znaczenia ale polecam dawać zasadzka>wirujący>chmurka>szybki>krycie

eq:

na poli deff się nie liczy najważniejsze jest hp i szybkość ataku. więc tak:

zbroja +1k pz i kd wita/uchyłki +3 też dużo daje

branza +1k pz lub srebrna +9 z przetopami najlepiej

naszyjnik+1k pz

kolce ebony +9 najlepiej z przetopami

buty +1k pz

tarcza przydałaby się z nno lub coś na blok ciosów

hełm hmm nie ma tu jakichś lepszych bonów więc tutaj nie inwestuj chyba że znajdziesz jakiś z regeneracja pz

bron hmm bron jest najwazniejsza oczywiscie jelonek +9 sr +35 i kd smierci/potwora +3/4.

Wbijasz to eq i 35lv powinienes miec +10k pz zrob sobie buffa 35lv blogo i pomoc m1 i idz do v2 na szpony powinienes dac rade.

p.s. marmury polecam dzikiego slugi, pajakow ogolnie z m2 . nie kupuj marmurow małp i elit. orków bo są dość wolne

Opublikowano

1) jaki staty

2) jakie skille do pvm ale chcę być w późniejszym czasie też do pvp to jaki mniej więcej jakie skille

3) jakie eq chodzi mi o broń bo słyszalem ze ninja daggerem i wgl najlepiej wbić poli m-g+ i jelonek sr 35-40+ kd 3/4 do expa więc nie wiem doradźcie

4. czy gra ninja jest fajna i przyjemna ?? (ninja dagger)

1) ja daję najpierw max HP, potem zręczność, ale to od Ciebie zależy jak dasz. jak ja grałem z takimi statusami, to na 35 lvlu z bojem brałem na bo 5 grupek :)

2) zasadzka, sztylet, szybki, chmura

3) dobrze słyszałeś, jeśli chcesz expić na poli to tak zrób

4) mi się grało przyjemnie dopóki nie zalogowałem się u kolegi i nie okradli ;P

wykurwiam.

Legenda
Opublikowano

Proszę. Moim zdaniem powinno Ci to jakoś pomóc.

Jeżeli szukasz poradników to możesz wejść w zakładkę tutoriale albo poszykać w opcji szukanie.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...