Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wiesz to zależy jak grasz:) ja dodaje 3 do str i 2 do hp do spr nic do dexa tylko ile potrzeba do dual axe:) przy dobrym ulozeniu skili bije o 6 lvl ludzi wyzej :) ale rożnie to bywa;)

Wlaśnie nie chciałem zakładać nowego tematu więc poradze was się tutaj:

Ma ktoś pojęcie o aktualnych skilach na 2h ( raczej pod axe ) i ich rozlozeniu? Bo wlasnie odzyskalem postac 70 lvl i postanowilem ze zaczne robić mini hybryde bo mam automatyczny reset statów itd:) i ide w 2h i dual axe.

Takze nie wiem napewno zostane przy dualu a ewentualnie zamiast 2h moze byc axe + shield;)

Czekam na porady w co iść( 2h czy shield) i w jakie skile pakować.

Opublikowano

ja polecam isc w duale sword bo daja szanse na kryta a jezeli chodzi o to drugie to axe + shield.

shielda dlatego ze sa tam bufy ,chwilowe omdlenie przeciwnika i skile po wymaksowaniu sa dosc silne

na 130+ kumpel poszedl duale swordy

zrobil tak

heal 100 pkt

dex pod bron

i full str

i wali kosmiczne dmg i do tego masa krytow

ja polecam ten build

aha co do slotow to na wyzszych lvl polecam klasc ice zamiast rhombusow bo zwiekszenie dmg jest zauwazalne

Opublikowano (edytowane)

o dzięk:) ja wlasnie zawsze siedziałem w dualu ale nie wiedzialem co pozatym robić:P dobra czyli axe + shield... i jakie skile przydało się by rozwinąc jeśli chodzi o te co doszły bo reszte to sobie na skill kalkulatorze zobacze ( do skili które byly przed a7 )

//

przy okazji chciałbym sie dopytać o co chodzi z DK Square chodzi mi o te misje ala zabij przeciwników i bron protection stone? wiem ze tam jest ze jak zabijesz 30 to costam dostajesz ale jesli moj team wygra to ogolem nic nie dostaje ani expa ani zadnych nagród o co tam chodzi?

Edytowane przez skizy