Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka klasa i rasa grać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Zaczynam dopiero grać w WoW'a i mam takie pytanie jaka klasą i rasą grać dla początkującego.Tak ,żeby postać była mocna w pvp oraz w pve.I jeszcze jedno pytanie czesto spotykam się z nazwami tank,healer,DPS,retro proszę wytłumaczyć co one znaczą?oraz co to są pkt honoru i co moge z nimi robic?

Edytowane przez DawajPlus

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Blood Elf Mage

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@up nie night tylko blood.

Najłatwiejszą klasą będzie paladin, ale żeby nim osiągać dobre rezultaty np. w Tankowaniu lub leczeniu trzeba nielada skilla.

DPS- Damage per second. Klasa zadająca obrażenia, czyli większość w Wowie.

Tank- Jego zadaniem jest utrzymanie Aggro mobów na sobie. Bez niego nie da się zrobić zadnej insty ani raidu.

Healer- Wiadomo, lekarz. Jeśli życie sojuszników spada jego zadaniem jest jego przywrócenie i nie dopuszczenie do śmierci.

Sory za chaotic ~~~~

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg

Opublikowano

up@

Aggro mobów możesz jaśniej ;D?

A co do wyboru klasy i rasy opiszcie dlatego ta a nie inna

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Agro, czyli współczynnik tego że mobek chce pierdolnąć ciebie a nie healera np. Co do klas/ras, przy wyborze masz opis po prawej stronie, przetłumacz sobie a nie kurwa pytasz o takie rzeczy.

Opublikowano (edytowane)

Mam jeszcze pytanie czym różni się Build Warriora Tank i PvP?Oraz jaką rasę dla warka wybrać? sorry ,że takie banalne pytania ale dla mnie to może byc b.pomocne bo nowy w WoW'a jestem ;]

Edytowane przez DawajPlus

Opublikowano (edytowane)

To, że jesteś newbie (jak ja) nie usprawiedliwia twojej głupoty, pomyśl, czym może różnić się Tank od PvP (player vs player)

Tank nastawiony jest na defa i hp, reszta mu zwisa, bo mobów bić nie musi, robią to za niego inni, logika nie ?

PvP to troche tego, troche tego, nie zrobisz w pvp full dpsa z 5k hp bo cie każdy noobek sklepie, chyba że będziesz grindował na granicy śmierci licząc na cud...

Aha, i zrobiłeś 2 tematy, jakbyś tego kontynuować nie mógł...

Dla warka, z tego co słyszałem, to b dobry jest Orc lub Tauren

Edytowane przez CrevaN

167161466687770313241.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Polecam dk bo on jest zajebisty na PvE i PvP . Może być tankiem jak i dpsem. (tutaj każda rasa wchodzi w grę)

Ewentualnie shaman tauren ponieważ może on być resto,enh i ele czyli atakować z dystansu lub z bliska ewentualnie leczyć. (tauren dlatego że ma ogłuszenie na chwile)

Najlepiej wybierz sobie klasę która może być wielofunkcyjna, a nie taki rogal czy hunter.

A i btw ja mam dk, priesta i palka na 85 i na żadną z tych klas nie narzekam. ;)

@up a walczyłeś kiedyś z dk w bloodzie na arenie ? ...czasami sam ciorał każdego bo jak miał z +3k resi to można było powiedzieć że był niezniszczalny ;] , chociaż w unholy też idzie wygrać wszystko ;]

@DawajPlus jeżeli jesteś nowy to nie graj warkiem na początku bo nieogar jest...wybierz coś łatwiejszego, bo nie ma nic bardziej wkurwiającego niż noob na bg :)

Edytowane przez Deser12

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

W tym samym dziale, na tej samej stronie jest taki sam temat. Trudno się podczepić do tego? Tematów kim grać jak grzybów na deszczu, a wszystkie tyle samo warte.

Zamykam...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...