Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kicka po 30 sek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Założyłem prywatny serwer M2. Gdy loguje się na Raina, wszystko OK. Ale po 30 sek. wyrzuca mnie do okna logowania. Uruchamiam przez spolszczenie wklejone do Metin2 US 2008. Co można z tym zrobić?

Opublikowano

też mam ten problem, i tak myślę ze to przez ramy. ja mam 1,25 gb ramu i pewnie dlatego nie wystarcza na całość tzn, serwer i clienta uruchomionego.

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

@up

a jakie pliczki?

Arymana, JachuPL, rain czy jakies inne ?

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

więc ja mam pliki merkona, jedne jedyne działają, Arymana wywala connection refused, nawet naprawa tabel nie pomaga, 2 razy pobierałem pliki od niego.

@UP: to prawda mam dziwnego kompa ;p i tak myślę ze to przez niego, ale wiesz, krucho z kasą i nie sprawie sobie nowego.. gdybym tylko ramu dorwał i procka 2x 2,5ghz to by się sprawdziło co i jak..

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

a neta jakiego masz ? Może za dużo zamula.

ps.

to nie przez ramy, ja dawałem 129 mb ram na serwer i normalnie działało, nie kickało ani nic.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

a czy net ma coś wspólnego jeśli gram na swoim serwie, i na tym samym kompie co serwer? :) przecież on neta nie musi brać chyba, ( może ja sie nie znam ;p ). a neta mam 1MB/s

-  A.Einstein