Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie CA przez Frapsa

El_Bober

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka . Mam problem z frapsem . Niewiem jak ustawić

wszystko i wgl . ;/ . patrzałem poradniki na yt ,ale tam każdy filmik

inny . Ustawiłem sam ,ale nw czy dobrze . -.- Zobaczcie i napiszcie

czy inaczej mam ustawić .

Gdy mam takie ustawienia to wgl . CA i przecina i ciężko się gra .

Ustawienia :

fraps.jpg

fraaps2.jpg

Niewiem jakie mogą być inne ustawienia .

daje +

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

To w ogóle jest chyba stare wydanie frapsa pod względem ustawień nie widzę błędów, ale mi też z frapsem lagguje

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Frabs jest do dupy ?

Moim zdanie mjest zajebisty jakoś nagrywania jest wysoka i kompa mi nie laguje mam wersje 3,0 podajże.Polecam!!

Opublikowano

słaby komp..

Boska rada na wszystko.. Tylko jakbyś wytłumaczył to że ja mam nowego PC wszystko mi ładnie śmiga tylko fraps z CA lagguje - w połączeniu ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Boska rada na wszystko.. Tylko jakbyś wytłumaczył to że ja mam nowego PC wszystko mi ładnie śmiga tylko fraps z CA lagguje - w połączeniu ?

Czasami jest tak,że fraps laguje mimo wyjebanego kompa.

Mówię,ściągnij HC - o wiele lepszy i nie laguje!

boyka.jpg

Opublikowano

no. co z tego, że masz dobrego kompa, przecież może być za słaby na płynną gre z frapsem.

za mało ram czy czegoś .. to, że masz dobry komputer, nie znaczy, że masz full ram.

Opublikowano

no. co z tego, że masz dobrego kompa, przecież może być za słaby na płynną gre z frapsem.

za mało ram czy czegoś .. to, że masz dobry komputer, nie znaczy, że masz full ram.

Marock,dla zależy od punktu widzenia dla kogo DOBRY komp to jaki to komp ( trochę najebałem,ale domyślicie się o co biega xD )

boyka.jpg

Opublikowano

fraps gdy nagrywa bardzo obciąża procesor. Więc jeśli nawet najnowsza gra chodzi Ci na max detalach płynnie to z frapsem może Ci się "zwieszać" dla tego właśnie wg. niektórych lepszy jest hyper cam.

ja jednak polecam po prostu zmienić jakość gry z wyjebanej w kosmos, na po prostu wyjebaną.

@topic.

frapsa masz dobrze skonfigurowanego, lecz żeby nim coś nagrać musisz mieć maszynę a nie tylko komputer ;)

@down

ehhh

nie samym ramem komp żyje.

Opublikowano

fraps gdy nagrywa bardzo obciąża procesor. Więc jeśli nawet najnowsza gra chodzi Ci na max detalach płynnie to z frapsem może Ci się "zwieszać" dla tego właśnie wg. niektórych lepszy jest hyper cam.

ja jednak polecam po prostu zmienić jakość gry z wyjebanej w kosmos, na po prostu wyjebaną.

@topic.

frapsa masz dobrze skonfigurowanego, lecz żeby nim coś nagrać musisz mieć maszynę a nie tylko komputer ;)

No ja jadę na full wymaganiach :P

@Marock i wszyscy :P

4 GB ramu to mało ?

EDIT

down

Czemu zawsze jest że się niby z kimś kłócę ? :P - to forum - miejsce gdzie się udzielamyy i i przeprowadzamy rozmowy,....

sygnatura_old.png

Opublikowano

no dobra . dzięki wszystkim :D .

Temat do zamknięcia bo "niektórzy" zaczynają się kłócić. -.-

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

No ja jadę na full wymaganiach :P

@Marock i wszyscy :P

4 GB ramu to mało ?

4 GB to niezła ilość RAM'u ( ale TYLKO do gier :P ) ( nie powinien Ci mulić )

Ja osobiście mam 16 GB,ale ja jestem grafikiem ^^

boyka.jpg

Opublikowano

no i co nie chwalcie się sprzętem tylko mu pomóżcie chłop czeka na dobrą odpowiedz a nie czeka i czeka a wy piszecie o parametrach komputera swojego (jak ja bym wiedział to bym ci pomugł ale mi nigdy nie mulił komp więc sorry <_< )

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

no i co nie chwalcie się sprzętem tylko mu pomóżcie chłop czeka na dobrą odpowiedz a nie czeka i czeka a wy piszecie o parametrach komputera swojego (jak ja bym wiedział to bym ci pomugł ale mi nigdy nie mulił komp więc sorry <_< )

Przecież mu napisałem,żeby ściągnął Hyper Cama o.O

boyka.jpg

Specjalista
Opublikowano

a nie możesz tym frapsem co jest w CA wbudowany nagrywać? o wiele prościej, a jak chcesz dokładniejszy filmik to ustaw wyzsza jakosc

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

a nie możesz tym frapsem co jest w CA wbudowany nagrywać? o wiele prościej, a jak chcesz dokładniejszy filmik to ustaw wyzsza jakosc

Masz rację xD

Tym CZYMŚ też można nagrywać B)

btw, 100 post xD

boyka.jpg

Opublikowano

spamerzy ...

dostałeś to co chciałeś.

zamykam,

Kto tu spamował niby :O

Przecież wszyscy udzielali tylko sensownych odpowiedzi....

boyka.jpg

Opublikowano

Hmm napisanie że mam tyle i mi nie ciągnie fraps to przechwalanie ? acha...

btw

Czy Marock napisał że zamyka temat, a tego nie zrobił ?

EDIT

Lenny wiem że nie ramem żyje, ale taka była świetna rada Marocka :P ^^

sygnatura_old.png

Opublikowano

Hmm napisanie że mam tyle i mi nie ciągnie fraps to przechwalanie ? acha...

btw

Czy Marock napisał że zamyka temat, a tego nie zrobił ?

EDIT

Lenny wiem że nie ramem żyje, ale taka była świetna rada Marocka :P ^^

Tak Marock tak zrobił xD

Apropo ramu.Wbrew pozorom odgywa od bardzo dużą rolę przy nagrywaniu filmów w grach ;)

boyka.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...