Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pakowanie plików clienta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello All ;>

Otóż mam pewien problem z pakowaniem plików epk, eix. Rozpakowywać mogę normalnie, ale jeśli chodzi o pakowanie wyskakuje mi błąd:

77776544.png

Może ktoś się spotkał w owym problemem i jest w stanie mi pomóc? Za jakąkolwiek pomoc plusik w twoją stronę ;> Pozdrawiam Morkos

Opublikowano

wklej te pliki co pakujesz do folderu C:\Documents and Settings\Morkos, najlepiej aby w ogóle był tam cały paker.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Tak też miałem ;> Na ścieżkę na screenie nie patrz, bo tam kombinowałem na różne sposoby dlatego jest w niej "C:\Documents and Settings\Morkos\Pulpit\Nowy Folder ...

Dziwne jest to, że na początku wszystko działało jak powinno dopiero na następny dzień przestało pakować ;/ Jak by jakiś bug... Próbowałem wszystkiego: Na nowo wypakować packera itp. ale jak widać zero rezultatów ;/ Może jeszcze jakiś pomysł ?

Opublikowano

Dash dzięki wielkie, ale ja wolę naprawić ten błąd i nie być skazanym na pakowanie plików przez użytkowników forum mpc... Po 1 spowalnia to moją pracę a po 2 chcę robić problemu wam i prosić co chwilę o zapakowanie plików. Aktualnie ściągam nowy packer co się wiąże z zainstalowaniem Windows installer 3.1 a potem Net Framework 4.0 ;> Dam edita czy coś pomogło ;]

Opublikowano

Jak tak to polecam paker ten najnowszy od kamera. Wklejasz folder i xml do tego folderu ex coś tam coś tam, włączasz bierzesz wczytujesz xml, klikasz rebulding xml i pack archve. Musi spakować :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...