Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam mały problem z kompem,znaczy bardziej z Windowsem,no ale słuchajcie. Chciałenm kiedyś zmienić mojego Win. XP Na Win. 7 , niestety w ty kompie jest to nie mozliwe,więc przynajmniej chciałem sb wygląd zmienić,gdy zobacyzłem efekt,spodobał mi się tylko przez chwile,i go odinstalowałem,lecz zostało mi takie cos : beztytuuahd.png I Nie wiem jak to odinstalować, chodzi mi o to ze na pasku powinny być większe te ikony , a są takie małe ;C ,jak ktoś pomoże dostanie limit + Przez tydzień,z góry dzięki , mimj959 ;]

Edytowane przez mimj959
mimj959.png

Opublikowano

pokombinuj może coś we właściwościach Paska Zadań lub może to jest tylko taka zainstalowana skórka

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Cofke po co formata!?!??!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Formata jak chcesz sobie całość wyczyścić a jak nie to Cofke - Cofa Cię do paru dni a nawed miesięcy wstecz tzn cofa twoje pliki itp do danego dnia

84520764.jpg

Sygna By Kolega

:)

minusy.png

Opublikowano

W tym celu wybieramy w menu Start polecenie »Uruchom«, wpisujemy »regedit« i klikamy przycisk »OK«. W edytorze przechodzimy do klucza »HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics«. Po prawej stronie odszukujemy ciąg znaków »MinWidth«. Jeżeli wpis nie istnieje, tworzymy go za pomocą polecenia »Edycja | Nowy | Wartość ciągu«.

Nowy wpis dwukrotnie klikamy w celu edycji. W oknie dialogowym wpisujemy pożądaną minimalną szerokość w pikselach. Nie dajmy się zmylić określeniu „minimalna szerokość”, gdyż system zawsze zmniejsza rzeczywistą szerokość stosownie do ilości wolnego miejsca na Pasku zadań. Ustawiona wartość jest wykorzystywana jedynie w sytuacji, gdy ilość wolnego miejsca na pasku wynosi tyle samo co wartość minimalna bądź ją przekracza. Możemy więc na przykład wpisać wartość »1000« i zatwierdzić zmianę przyciskiem »OK«. W efekcie Windows będzie wyświetlał belki aplikacji na Pasku zadań zawsze w maksymalnym możliwym rozmiarze. Na koniec, aby zmiana zaczęła obowiązywać, zamykamy edytor Rejestru i ponownie uruchamiamy komputer.

Na chuj format?

~3 wynik z gugl.

Innym razem.