Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zaproszenie] Metin2.com.br

Chyba Klamiesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na serwer brazylijski jest bardzo fajny poniżej wypisze info , ceny, plusy i minusy..

PLUSY

+Małż - 35 - 35k yang

+Fms sr 15+0 - 200k yang około

+Fms sr 35+9 kd +6 - 120kk (przynajmniej takiego widziałem ^.-

+Jest 6/7 bon (sprzedają w tobołach

+Bodzio 1.3kk (taniocha:>)

+Na początku exp jest nudzący lecz jak sie troche pogra to się potem podoba expienie

+Działają exp boty i mobber hacki które są na stronie Kamer1337 (metin2mod.tk)

+Brazole bardzo , ale to bardzo często sprzedaja itemki z 5bonami i także 6/7bonami

+Fajna atmosfera ale mało polaków (tzn jeszcze żadnego nie zapoznałem pewnie na innym serwie jest ich więcej)

+Brazole rzadko ksują moby , (brazole rzadko ubijają metki w m2 ani razi nie widziałem :D)

MINUSY

-ciężko się wybić z kasą bo małe ceny ale jeśli się chce i posiada odpowiednie hacki to jest git.

-mało polaków

-dużo hackerów na dzikusach ale pewne spoty dobre są wolne choćby takie jak obok mostu na generały

-więcej minusów nie jestem w stanie napisać bo serwer jest miodzio ^^

INFORMACJE DOTYCZĄCE REJESTRACJI I GRANIA !

http://cadastro.ongame.com.br/

Klient/Spolszczenie polecam kamer moda z strony
metin2mod.tk 

gdyż jest po polsku , GM'owie tam nie banują raczej za to więc ;)

Strona główna

http://m2.ongame.com.br/

Polecam serwer SHUNZO (drugi)

Przepraszam za widok tego zaproszenia ale nie mam zbytnio doświadczenia pisania "zajefajnie" ale myślę że żeby umieć zagrać na nim to jest przejrzyście napisane:]]]

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra przekonałeś mnie. :)

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

a jak z ilością graczy?

dużo osób gra?

może byśmy się zgadali i założyli wpólną Gildie i pograli wspólnie?

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o polaków to pisałem słabo ale ogólnie na ch1 to sporo graczy zapomniałem dodać że jest 7channeli na serwerze SHUNZO

Gildie moglibyśmy założyć ale muszę dziś dobić 40lvl jak dam rade ^.- narazie mam 32 :D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Jest hack shield? Działa dmg? :D pewnie nie. orientujesz się w cenach pomocy smoka,błogosławieństwa?

Opublikowano

Aura 100k ? Zabawne . 750-900k

Jescze plusy to :

10 KU i G (podobno) zza każdym razem pomyślne przeczytanie .

Fms Sr:15 to już kupisz za 100k czasem .

Nie działa DMg , działa Waithack .

Błogo ok 100-200k

Pomoc smoka 100-150 k

Pozdro .

Opublikowano

Powiem tak my mamy ekipe więc poszukujemy jeszcze z 3-4 osob ale ogarniętych mikro i TS3 posiada;] 188.138.54.186 port 9987 kanal 5. MT2.BR (epicko) haslo : ogorek

jeżeli posiadacie te wymogi zapraszam

Gif off.

Opublikowano

na jakim servie takie ceny ?

znaczy jaki numer raizan czy tp

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

serw shunzo a do jakiego kraju?:P

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

nie mogę się zarejestrowac :/ nie wyświetlaja mi się "Cidade" czyli miasta?

napis "Carragando" czyli "Ładowanie"

Robiłem to już na 3 przeglądarkach, Opera, Mozilla, i IE

Opublikowano

Tak macie rajce grajcie na serwerze na ktorym wasze eq poza bonami 1.5/2k HP nie bedzie miec nic innego.

No no tu mnie zdziwiłeś :P jak się chce to się ma :P ja spróbuje zagrać chociaż pewnie mi się znudzi za parę dni :D Ale zagram co mi szkodzi :D, a jak mi się nie znudzi to zrobię parę video i wrzucę, autor tematu będzie mógł wykorzystać do zaproszenia większej ilości osób :)

@Edit

Mam problem z rejestracją (właściwie to jakiś błąd) wszystko all mam dobrze tylko gdy wybieram państwo wybrałem tam obojętnie jakie (ale sprawdzałem na każdym), to gdy klikam na miasto to nie mam miast do wyboru jest ... pisze tylko Selecione (pl. Wybierz) .... klikam na to to nie otwiera mi się żadna lista.

Sprawdzę jeszcze na chromie i dam edita.

No i nic ... dalej to samo, byłbym wdzięczny gdyby ktoś sprawdził czy też macie taki błąd

Opublikowano

Już lepiej zagrać na dedyku PL jakimś stabilniejszym np. Draenor ( Polecam fajny HARD).

Ale nawet przekonująca to napisałeś.

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

Cze zagram tam ale muszę wiedzieć na jakim królestwie gracie :) No i mam problem z założeniem konta ;d założy ktos ? ;d

Bazyl zrobiłeś już to konto ??

Opublikowano

Cze zagram tam ale muszę wiedzieć na jakim królestwie gracie :) No i mam problem z założeniem konta ;d założy ktos ? ;d

Pisz pw jakie haslo i id i na jaki mail , najlepiej gmail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...