Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siema, mam pytanie: jak zrobic zeby autoit klikal przycisk/obiekt znajdujacy sie we flashu na stronie? jak sprawdzac id takiego obiektu, jak go szukac?

Pomocnik
Opublikowano

nie chce sie zainstalowac na moim ff ;/ Nieoczikwany błąd podczas instalacji... poza tym już widziałem kilka botów które śmigały w tle na bibliotece IE wiec jakos to sie w IE na pewno da ;/

Pomocnik
Opublikowano

na 100% np na Elite-pvpers jest bot w calosci w AutoIT tylko niestety platny ktory korzysta wlasnie z IE ;/

Opublikowano

nie z ie tylko z winhttp i o ile sie nie mylę żaden z tych botów nie obsługuje flasha

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Pomocnik
Opublikowano (edytowane)

jakos w kazdym razie dzialaja i sa w autoIT, to jest pewne, a moglbys wiecej napisac cos o tym winHTTP?

w Helpie napisali o tym bardzo szczątkowo a ja średnio znam angielski żeby sie nauczyc wszystkiego z niego ;/

Edytowane przez Ema
Opublikowano

bez angielskiego nie ruszysz, a raczej nikt nie napisze za ciebie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

jakos w kazdym razie dzialaja i sa w autoIT, to jest pewne, a moglbys wiecej napisac cos o tym winHTTP?

w Helpie napisali o tym bardzo szczątkowo a ja średnio znam angielski żeby sie nauczyc wszystkiego z niego ;/

winHTTP to domyślna biblioteka do wysyłania i odbierania danych z serwerów WWW. Aby to ogarnąć musiał byś znać dobrze komunikację z takim serwerze.

I ni jak ma się to do flasha. Najwyżej możesz sobie tym pobrać plik flasha z serwera.

Dawno nic nie pisałem na tym forum :P

Opublikowano

boty do gier we flash robiono głwnie na zdekompilowanych plikach z flasha obsługując bezpośrednio polecenia ActionScript , aktualnie cięzko zdekompilwoać taki plik

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• Dodaj nową pozycję...