Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ded na pare strzałów

Solth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie o to czy jest może jakiś program który pomaga na 2 strzały rozwalic przciwnika do 5 strzałów ?

Ja dziś latałem po mapkach i jakiegoś golczyka na 3 strzały miałem xD Może to ty mi się trafiłeś :D Jeśli grasz na PL1 i EIC/VRU ew: MMO z wojny to napisz mi swój nick .

Sekret moich uderzeń po 200k: Po pierwsze to 50 PP !!! podwójne boostery na Strzał + Seprom+ Namierzanie celu + x4+ RSB. x4 i RSB pokrywa się ze sobą i wychodzą strzały ponad 100k ( Mój osobisty rekord 210k). Pozdrawiam xD

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja dziś latałem po mapkach i jakiegoś golczyka na 3 strzały miałem xD Może to ty mi się trafiłeś :D Jeśli grasz na PL1 i EIC/VRU ew: MMO z wojny to napisz mi swój nick .

Sekret moich uderzeń po 200k: Po pierwsze to 50 PP !!! podwójne boostery na Strzał + Seprom+ Namierzanie celu + x4+ RSB. x4 i RSB pokrywa się ze sobą i wychodzą strzały ponad 100k ( Mój osobisty rekord 210k). Pozdrawiam xD

210 K to ty chyba masz w głowie tak jak masz 50PP!!!;)

Opublikowano

210 K to ty chyba masz w głowie tak jak masz 50PP!!!;)

Daj mi swoje gg albo powiedz gdzie mam podlecieć to Ci się pokażę nie dowiarku :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Aj tam, ja mam 28pp i sie nie chwale, a tez ladne hity wyciagne.

Jak bym mial 2 irki to 100k nie problem :D

Ogolem to: Namierzanie CPU, Seprom, RSB, x4, Boostery podwojne i lejesz 100k :D

Opublikowano

Chyba zlaczone przez lagi PSIE JEBANY...

PS. AUotnamierzanie nie ma nic do wielkości hitów znaffcy

Otóż ma "znaffco za dychę" Włącz sobię autonamierzanie i porównaj hity z dodatkiem i bez dodatku....tak samo jak kalibracja w profilu nuubku. 3 lata gram i swoje wiem a jak nie to zapraszam 4-1 na PL1'ce

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

namierzanie nic do pojedyńczego strzału nie zmienia. Ale wy wciskacie kit że po 200k,ale skąd to wiecie przecież nie widać u SIEBIE zsumowanych szotów. Ps. Ja walnołem kiedyś 1mln.

scootadash_signature_by_dmtbrony-d4ioxia.png

Opublikowano

namierzanie nic do pojedyńczego strzału nie zmienia. Ale wy wciskacie kit że po 200k,ale skąd to wiecie przecież nie widać u SIEBIE zsumowanych szotów. Ps. Ja walnołem kiedyś 1mln.

Skąd wiemy ?! Nie raz od cziterów zostałem zywzywany dostając screeny po ile ja to bije...MHH było przelewik zrobiony może rekordzik pobiję :D

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

U mnie to samo ^^

Ps. Kalibracja i inne maja to do hita, ze wieksze jest prawdopodobienstwo na maksymanego DMG.

Nie wiem czy zauwazyles, ale nie jest tak ze golec bije po 40k co sekunde, tylko sa niewielkie wahania :)

Opublikowano

wgl tak o jaki bug wam chodzi mógłby ktoś bardziej go dla mnie rozwinąć jak czytałęm to jakaś opcja kupywania

Kiedys byl bug na DMG :)

Opublikowano

Taa, tyle ze potem zresetowali serwery, i nikt nie mial np. 1kkk pd, bo cubicony na hita bil na bocie ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...