Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Easymetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące easymetin2, ponieważ jest teaz płatne. Kiedyś był post na board.metin2.pl odnoście masowych blokad kont poprzez sprawdzenie logów graczy, z których można było dowiedzieć się czy gra się na

DMGhacku. Ja mam pytanie odnośnie easymetin2, szczególnie osoby, które użytkują. Ponieważ chce zakupić easymetin2 i szkoda by było jakbym po paru dniach dostał bana ;p

18706.png

16911.png

Opublikowano

wykupujesz licencje na określony czas na własną odpowiedzialność, banana możesz dostać 2 dnia użytkowania lub wgl. To jest kwestia szczęścia czy nie zobaczy Cie gm i nie wyśle HS logów ^^

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Jak dobrze pamiętam DMG chacki nie działa na Pl'u.

Opłaca ci się kupić Easy Metin ale lepiej zablokuj Hack Shielda.

To jest ukryta treść, proszę

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano (edytowane)

To wszystko zależy od twojego szczęścia i umiejętności poprawnego zablokowania HS możesz grać na EM2 dwa tygodnie i nic a możesz pograć dzień i ban.

Edytowane przez swistek

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg