Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOPIC OSTRZEGAWCZY

lvlyszek89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ja wraz z moim kuzynem a także z kumplem jesteśmy użytkownikami Cheat Mastera 1.0 a także ( jeden z nas ma najnowszą wersje ) Używaliśmy tylko tego programu do gry w Mu. Na forum ( mpc ) bylo pokazane że niby CM jest w 100 % czysty. Tydzień temu jednego z nas KTOŚ okradł na : Hyon +9+12+5, Knight Blade +9+16+s i wingi 2nd +9+2%. Po tym wydarzeniu Ja wraz z kumplem zmieniliśmy hasła i nadal korzystaliśmy z Cheat Mastera. Wczoraj kuzyn loguje się na konto i KTOŚ go okradł z : Argo +9+8+5/10 , Viper Bow +9+12+s, Wingi 2nd +11+12+L ... zmieniłem wieczorem hasło, dziś rano loguje się na konto i również zostałem z niczym.

Dlatego chciałbym Was wszystkich ostrzec przed tym CM, i innymi hackami zawartymi na tym forum lub innym. Doskonale wiem jak to sie "fajnie" gra na tego typu wspomagaczach ale jak po pewnym czasie ma się wszystko stracić to mimo to polecam grać "czysto" . Cala nasza trójka : Ja, kuzyn i kolega byliśmy uzytkownikami P2P+ więc spróbujemy wysłać tickety ale znajać życie K2 niewiele nam pomoże. Dodam że nie ma mowy żebyśmy mieli na swoich kompach jakieś key logery czy inne świństwa a od siebie dodam ze jedyne strony o tematyce MU ONLINE na które wchodziłem to : www.globalmuonline.com

a także poradnik : AIKI.

Dlatego jeszcze raz ostrzegam was, nie korzystajcie z żadnych ułatwień typu : CM itp.

Tutaj na forum jest niby screen ze wszystkie pliki są czyste ale wiecie zawsze może być ukryta jakaś niespodzianka ... a podejrzewam że Wy w większości sie nie znacie na tych programowaniach itp.

Jeszcze raz was ostrzegam i miłego grania w MU Online.

Opublikowano

Jaką masz pewność że to przez CM? Ja jakoś używałem długo CM i mi się nic nie stało, jesteś pierwszą osobą którą okradli niby przez CM. Następny powód na to że CM nie przesłało komuś passów to Lodi nie gra w MU!!

Uważam że masz jakiś syf na kompie i tyle....

Jesteś na 100% pewny że nikt z kumpli nie znał Twoich passów? Nikt? Poza Tobą? Nie miałeś tego zapisanego na żadnej kartce?

Ja jestem w 100% pewny że CM jest czysty.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Nikt poza mną nie znał passów a pozatym jak napisałem wyżej : Wczoraj kuzyn loguje się na konto i KTOŚ go okradł z : Argo +9+8+5/10 , Viper Bow +9+12+s, Wingi 2nd +11+12+L ... ZMIENIŁEM WIECZOREM HASŁO, dziś rano loguje się na konto i również zostałem z niczym.

A po 2. skąd u Ciebie taka pewność Ziomal że Lodi nie gra w Mu ??

I jeszcze jedno tak jak pisałem nie miałem skad złapać tych świnstw poniewaz : Dodam że nie ma mowy żebyśmy mieli na swoich kompach jakieś key logery czy inne świństwa a od siebie dodam ze jedyne strony o tematyce MU ONLINE na które wchodziłem to : www.globalmuonline.com

a także poradnik : AIKI.

Więc Ziomal sam rozumiesz w mojej sytuacji a także kuzyna i kumpla wina niestety ale spada na CM ...

Opublikowano

CheatMaster jest w 100% czysty. Jestem przekonany, że zostałeś okradziony z innego powodu. Z innej strony, po co miałbym sprzedawać soft z keyloggerami zamiast dać go za darmo? Zawsze możesz wysłać program do osoby, która zna się na tym i potwierdzi, że nie ma tam żadnych keyloggerów. Rozmawialiśmy już na GG w tej sprawie i tak jak pisałem - nie będę robił cudów aby przekonać każdą osobę do tego że program jest czysty.

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Opublikowano

lvlyszek89

To jest ukryta treść, proszę

Zawsze jest mozliwosc. Anty-wirus czy firewall ci na to nie zawsze poradzi a stworzyc prostego keylgoera domowej roboty nie jest trudno.

Czesto jest tak ze osoby z najblizszego otoczenia robia takie rzeczy.

Wiec jak cos sciagasz albo odbierasz to z rozwaga nigdy nic nie wiadomo.

Opublikowano
....po co miałbym sprzedawać soft z keyloggerami zamiast dać go za darmo? Zawsze możesz wysłać program do osoby, która zna się na tym i potwierdzi, że nie ma tam żadnych keyloggerów....

też się nad tym zastanawiam ;) zawsze to dobra przykrywka, bo skoro zapłacone to w 100% pewne ^^ (trzeba być naiwnym żeby tak myśleć). Ale z drugiej strony to z tego co wiem CM istnieje już mnóstwo czasu a to pierwszy i odosobniony przypadek więc myślę że gość powinien szukać przyczyny gdzie indziej. Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć że używa tylko CM i żadnych innych programów. Ja sam używam CM na dwóch kompach od dawna i na żadnym z acc nic mi nie zniknęło. Myślę że jeżeli lodi faktycznie chciałby za pomocą CM okradać konta to już dawno by zaczął i nie męczył się z pisaniem CM 2.0.

Pozdro dla Lodiego

ps. mam nadzieję że myślałeś coś nad rozwiązaniem problemów z CM o których ci piałem (atakowanie pułapek w LT ;) oraz zacinanie się AR)

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!