Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Crashe po ok. 30 min. Też tak macie?

Keasr223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już od tygodnia może więcej nie idzie bocić 20 minut więcej i crash nawet na świeżych bocikah od siroxa z menu hackami od niego to samo próbowałem haków innych autorów i ch9999 by to strzelił .Mam Win 7 32bity JEDYNE HAKI KTÓRE MI NIE CRASHUJA TO TE KTORE SAM ROBIE NO MENU niestety wrzucam tylko sloty bo przy reszcie nie idzie grać (crash albo lagi ) .Może ktoś rozwiązał ten problem bo jestem prawie pewny że coś zrobili z WR ( w sensie zabezpieczeń) probowałem wyłączać anty vira i reszte programów ale to nie pomaga jakoś znacznie.Jak ktoś wie jak rozwiązać ten problem mówcie

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano (edytowane)

A jak wygląda crash??

Możesz to opisać??

Bo mi jak włączam niektóre hacki to mnie loga z gry, włącza sie jakaś tabelka w grze i jak dam ok to mi sie gra wyłącza!

O tylko że ja mam Windows vista!

Edytowane przez ominges

jOABuHG.png

Opublikowano
A jak wygląda crash??

Możesz to opisać??

Bo mi jak włączam niektóre hacki to mnie loga z gry, włącza sie jakaś tabelka w grze i jak dam ok to mi sie gra wyłącza!

O tylko że ja mam Windows vista!

No i właśnie to jest crash to co napisałeś, bez względu jak masz system ja mam Xp 32bity czasami hacki crashują ale moim zdaniem to wina samych hacków, bo są jeszcze te które nie crashują.

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Opublikowano

No i właśnie to jest crash to co napisałeś, bez względu jak masz system ja mam Xp 32bity czasami hacki crashują ale moim zdaniem to wina samych hacków, bo są jeszcze te które nie crashują.

Acha

ale mi też sie inaczej dzieje czasami sie gra zacina, albo wyskakuje okienko że WarRock przestał działać!

jOABuHG.png

Opublikowano (edytowane)

@up to jest crash

Edit mam to samo na win 7

Edytowane przez Keasr223

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano
no mi po 20 minutach sie tnie tak jak bym zrobil screena i musze wlaczyc i ponownie uruchomic gre zalowe...

Ale dzieje ci się tak jak grasz z włączonym hackiem??

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Opublikowano

To co Up z położeniem czegoś na spacji mi nie działa ;/ Ustawiłem dinarbota na noc i rano crash.

1329228482-U118767.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...