Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Exp is Easy v3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem z exp is easy v3.0 wszystko robie co w poradnikach co kazali i nic właczam obejście metin mi sie normalnie włacza ale nie pokazuje mi się okieno z exp is easy Prosze mi pomóc Ps.Mam Windows xP Home Edition RATUJCIE

Opublikowano

Zrób reinstal , nie trzeba obejścia :) spatchuj , torrentuj metka wgraj moda jeżeli chcesz wgraj hak do metka odpal przez kDllInjector w miejsce DLL: wpisz ExpIsEasyV3.0.dll i odpal przez metin2.bat :) i śmigaj

Nic Mnie Nie Obchodzą

b6oyur.png i 2lw1vg2.png Wejdź Tylko W http://www.pajacyk.pl/zlicz.php I Kliknij W Brzuszek Pajacyka !

Dzięki temu skromnemu gestowi pomożesz innym :) Bo pamiętaj to nic nie kosztuję a tak wiele może pomóc :) Więc nie żałuj swojej 1 sekundy życia na kliknięcie !

1055js7.png

Co robi Czasem Metek z graczami :>

Opublikowano (edytowane)

zrub reinstal metka spatchuj i storentuj wgraj kamer moda i odpalaj przez metin2start.bat tuta masz w moim temacie zeby bot dzialal musisz miec fromeworka 3.5 i 4.0 oraz paczke naprawiajaca bledy z mojego tematu

Edytowane przez Popielnik
Opublikowano

Up. nie musisz pisać tego samego co ja -.-

Nic Mnie Nie Obchodzą

b6oyur.png i 2lw1vg2.png Wejdź Tylko W http://www.pajacyk.pl/zlicz.php I Kliknij W Brzuszek Pajacyka !

Dzięki temu skromnemu gestowi pomożesz innym :) Bo pamiętaj to nic nie kosztuję a tak wiele może pomóc :) Więc nie żałuj swojej 1 sekundy życia na kliknięcie !

1055js7.png

Co robi Czasem Metek z graczami :>

Opublikowano (edytowane)

UP zgadzam sie z toba albo jest prostszy sposob wyslij smsa na nr.xxx68 o tresci TC.xxxconcurion u mnie dzialalo i smigam bez problemow bez ograniczen

WTF ?! Warn ...

Edytowane przez Mastick

Zbieram +^-iki ^^

2dhh9pg.png

Grałem w Cabala

Grałem w Metina

Grałem w WoW-a

Gram w Minecrafta ^^