Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MegaTUT] MobLock + Waithack + FishBot + EM2 + NEW Wygląd Metina i Wiele więcej !

papay123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Was Serdecznie !!

Postanowiłem napisać poradnik, w którym będzie o tym jak pograć Metin z dodatkami takimi jak:

- MobLock ( przyciąganie potworów, przepraszam, że nie ma filmiku, lecz nie mogę znaleźć na YT )

- Waithack (

)

- FishBot

- EasyMetin2

- KamerMod

Dodatkowo:

- Blokujemy HS

- Zmieniamy wygląd okienek w Metin

- Robimy porządek, korzystając z tego poradnika mamy jeden folder z Metin, wszystko jest poukładane.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Let's get ready and START !!

Metin2.png

To jest ukryta treść, proszę

Instalujemy gdziekolwiek na dysku ( wszyscy z reguły instalują na dysk C:\Program Files\Metin2. Ja tego nie polecam - czemu? Dysk C jest dyskiem systemowym, instalując tam Metin zaśmiecamy sobie komputer, potem mamy problem z komputerem, bo się "muli". Proponuję zainstalować na inny dysk, chyba, że mamy tylko C )

Patchujemy go i torrentujemy.

UWAGA !! TERAZ MUSIMY ZABLOKOWAĆ HS ( HackShield )

Wiem, że denerwujące jest podanie linku do tematu, gdzie jest sposób na zablokowanie HS, lecz sposób użytkownika

Virus181 jest w 100% niezawodny. Dlatego polecam zablokować HS tym sposobem. LINK:

Ja dodatkowo blokuję plik anhrpt.ini ( Plik konfiguracyjny, w nim jest adres email do tych, co blokują nasze konta )

____________________________________________________________________________________________________________________________________

interfacedj.png

Zmieniamy wygląd okienek w Metin. Download jest ze strony

Metin2Mod.Tk. Pobieramy pliki i wrzucamy do folderu Pack w Metin2

Mirrror 1

Mirror 2

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Czas, aby zainstalować KamerMod. Oprócz funkcji, które posiada blokuje parę plików co współpracują z działaniem HS. Screen z funkcjami KamerMod

screen1fe.png

KamerMod wrzucamy do folderu z grą ( domyślnie to jest C:\Program Files\Metin2 ).

____________________________________________________________________________________________________________________Teraz przyszedł czas na FishBot i MobLock

Pobieramy paczkę FishBot + MobLock. Wypakowujemy ją do folderu z Metin. Pliki ( nie folder ) DLL wypakowujemy do głównego folderu z Metin. Teraz wystarczy, że przed uruchomieniem Metin włączymy Injector, to włączy nam sie Metin z FishBot + MobLock.

Jak komuś będzie potrzebny sposób na odpalenie paru Metin z FishBot + MobLock - Piszcie w komentarzach !!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Przyszedł czas, aby zainstalować Waithack. Znów podaję link, lecz tym razem od użytkownika

R3public

Wrzucamy go do folderu Pack w głownym folderze Metin.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

logo.gif

Ostatnia część poradnika przypadła na EM2. Dlaczego jest on na szarym końcu? Jednego dnia możemy zagrać na nim 3 godziny, a to bardzo mało. Jednak jest to bardzo dobry program, polecam expić na nim. Podaję link do poradnika o EM2 ode mnie, jest on bardzo schludnie napisany, nie ma tam "lania wody".

Dodatek nr 1

Teraz daję link do downloadu do czegoś, co może nie jest jakimś rzeczywiście dobrym dodatkiem. Otóż, jeżeli ktoś ma poziom 50+ i ujemną rangę, to po zabiciu go mogą wylecieć itemy. I tacy delikwenci często stoją w SafeArea ( czyli koło strażnika wsi. Z tym dodatkiem będziemy mogli atakować go na tej arenie i wyprowadzić kolesia na teren, gdzie będzie mozna bić czarami ( kiedyś koledze wypadły butki Feniksa +9 1,5k pz, 15 abs 1 ręka i 2 słabsze bony ).

Mirror 1

Mirror 2

Dodatek nr 2

Link do download nowych efektów umiejętności. Wklejamy do folderu Pack w Metin2.

Mirror 1

Mirror 2

Podsumowując, mamy wszystko w jednym folderze, a wiem, że z tym "zaśmiecaniem" są niemałe problemy.

Pozdrawiam Was, życzę miłej gry,

Papay123

Edytowane przez papay123

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zmieniałeś upload plików kamera? Jego moda wyglądu nowego? Jak tak to usuń to i daj jego linki bo sie napracował nad tym i coś mu sie chyba za to należe...

Pomogłem?! Daj KaMiEnIa!!

50

100

150

200

250

300

350

400 X

450 X

500 X

Poradniki :

http://www.mpcforum.pl/topic/367904-tut-kradziez-dropu/

http://www.mpcforum.pl/topic/365583-tut-sura-wp-mit-czy-hit/

http://www.mpcforum.pl/topic/351976-tut-rozwiazanie-problemu-modeli-cs-steam/

http://www.mpcforum.pl/topic/352077-tut-obsluga-admina/

http://www.mpcforum.pl/topic/352001-tut-tak-zwane-kolko-na-dr/

Opublikowano

Czyli rozumiem, że z blokadom virusa mogę na luzie jechać na każdym erpelu, czy tylko na fb z paczki?

Bo ostatnio jakaś aktualizacja była i erpele leżą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...