Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić czy nie?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kupi??Nie b?d? ?ci?ga? pirata.

• Tak
      18
    • Nie
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Opłaca się kupić w 100-u%.

Lepsza? Tak!

Dlaczego?

Lepsze key-systemy, duenogony, bossy, więcej przedmiotów, lepsze walki.

Kilka światów, - a co najważniejsze - nie znudzi Ci się po 3 dniach gry.

Gram 4 tygodnie, i nadal gram. Zajebiste !

Naprawdę polecam, gra o wiele lepsza niż minecraft.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano (edytowane)

popieram pana wyżej minecraft to gra ktora polega tylko na budowaniu i kopaniu a tu mozez robic swietlne miecze itp. i najwiekszy + terraria jest czesciej upgradowana niz minecraft wyszly juz 4 wersje terrari od 1.5 do 1.6 wiec lepsza :)

@Edit ci co daja na nie moze by chociaz uzasadnili -.-"

Edytowane przez Nostale
Opublikowano

No właśnie, też bym się chciał dowiedzieć :D

76561198014515809.png

Opublikowano

No nie wiem, ja w MC grałem znacznie dłużej, więcej możliwości budowania, redstone, kolejki i wiele więcej. Tutaj nie masz tylu możliwości. Zdobyłem najlepszy ekwipunek, i mi się zaczęło nudzić.

Jak nie chcesz piracić, to pobierz wersję alpha, która bodajże była darmowa a nie różni się bardzo od aktualnej wersji.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

szczerze mowiac zdecydowanie nie. czemu? serwery maja mocno ograniczone sloty a granie samemu jest nudne. przez pierwszy tydzien uwielbialem ta gre , bardziej niz minecraft , ale po czasie zabijanie potworkow sie nudzi a budowanie w 2D nie jest tak fajne jak w 3D

Opublikowano

Ograniczone serwery? Wraz z patchem 1.0.3 limit został zwiększony do 255 graczy... Nie pleć bzdur jak nie masz pojęcia o tej grze.

34xru3a.png
Opublikowano

Tak jak up@ 8 slotów maks? A na moim serwerze, wczoraj siedziało około 40.

Opłaca się, - co z tego że nie ma redstonu, kolejek ?

Jest za to co innego!

Przedmioty (tzn. Artefakty)

Które dodają jakieś umiejętności,

Magia (mana) i sporo innych rzeczy.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Każda ma gra swoje plusy i minusy.

Gram w minecrafta z pół roku i nudzi. Dzisiaj zacząłem w Terraria i lepsze wrażenia z tej gry.

Opublikowano

Narazie gram w terraria na piracie. Jeżeli premium wersja będzie dawała jakieś fajne możliwości to zakupie. Myślę, że to jest najlepsze rozwiązanie.

Opublikowano

Dobra close...

76561198014515809.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...