Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż, żeby wydobyć Hellstone i Obsidian trzeba albo Nightmare PIckaxe albo Molten Pickaxe a moje pytanie skąd je wziąć? Czy trzeba zabijać bossy nazbierać demonitu na kilof a potem dopiero Molten? Po piekle nie będę chodził bo tam są takie zjebane diabełki rzucające kulę ognia :( Mam złoty kilof i 240 HP.

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano (edytowane)

Musisz mieć kilof z Demonite Bars. Aby je zrobić potrzebujesz Demonite Ore, które wypadają po zabiciu jakiegokolwiek Bossa.

Edytowane przez MineMaster

eminemi.png

Eminem is my life!

Sygnatura wykonana przez marcin017 MineCraft Premium user - SkinSuper

Opublikowano (edytowane)

Chyba demonit ore? ;p Czy znowu mi się coś zjebało :) Ale ja vs. Oko dużę to są marne szanse :)

#Edit I musiałbym zabić Eater Of Worlds! :)

Edytowane przez Bakoo
1307713087-U105081.jpg
Opublikowano (edytowane)

Wedlug mnie to najlepiej nazbieraj 10x lens potem idz do demonicznego oltazu i tam takie male oczko mozesz zrobic co przywoluje Eye of Chultu. Chyba najlatwiejszy do zabicia i do przywolania boss.

Mozesz tez isc w nocy na fioletowa ziemie i tam chyba po jakims czasie przyleci to Eye of Chultu. Ja tak mialem jakies 2-3 razy i za kazdym razem go zabilem ;D

Edytowane przez oskarr131
Opublikowano

Chyba demonit ore? ;p Czy znowu mi się coś zjebało :) Ale ja vs. Oko dużę to są marne szanse :)

#Edit I musiałbym zabić Eater Of Worlds! :)

Demonit z Oka w zupełności wystarczy. I sorry za faila :\

eminemi.png

Eminem is my life!

Sygnatura wykonana przez marcin017 MineCraft Premium user - SkinSuper

Opublikowano

No okej ale ja rozwalam tą pierwszą formę, ale z drugą jest problem. Walczę shurikenami mam złoty napierśnik a resztę srebrną i 240 HP.

1307713087-U105081.jpg
Opublikowano

to bez problemu powinieneś dać radę.. ja przy 180 hp i setem z żelaza nie miałem problemu

Opublikowano

musisz zabić eater of world zeby zrobic kilof i inne itemy, poniewaz potrzebne sa shadow scale a one dropia tylko z pozeracza swiatow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...