Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiej muzyki słuchacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napiszcie jakiej muzyki słuchacie wasze najlepsza piosenka może sami coś nagrywacie napiscie

Ja słucham RAPU HIP-HOP

Peja

Chada

Słoń

Sheler

Pih

Kaczor

Najlepszej piosenki nie mam lubie wszystkie takie same

Chcem nagrywac lecz brak sprzetu

Moje najlepsze osiagniecie

beztytuu1gk.png

Opublikowano

chaterchater Justina Biebra LOL o.O ale każdy słucha co lubi :P

Słoń ma ostre teksty polecam wam sciagnać album demonologia i chore melodie jak lubicie rap

Moje najlepsze osiagniecie

beztytuu1gk.png

Opublikowano

The Offspring,Billy Talent,Bon Jovi. Potem jeszcze trochę techno,trance.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Eminem,

Słoń,

Chada,

O.S.T.R...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Słoń ma ostre teksty polecam wam sciagnać album demonologia i chore melodie jak lubicie rap

PADŁEM

SŁUCHAM WSZYSTKIEGO CO MI SIĘ PODOBA o.O

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Słucham różnych piosenek poczynając od Kilku Piosenek z Disco-Polo poprzez Pop Rap Rock i wiele innych kończącna Lekkim Metalu.Czasami podaoba mi się utwór z muzyki klasycznej ale to musi być naprawde coś zajebistego ^^

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Japan music

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...