Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 360

s1wy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam maly problem z crysisem na x'a otorz nie wiem jak rzucac granatami i nie wiem jak wypuscic chologram Prosze o pomoc +y

s1wy92r.gif
Opublikowano

dusisz 2 razy YY i masz granaty

Chologram? nie ma takiego czegoś (jezeli dobrze temat zrozumialem xbox360)

33902.png

Opublikowano

Chologram jest jak masz Edycje Specjalną.

Teraz podam Ci mały opis edycji limitowanej.

Holograficzny wabik do karabinka Scar.

Holograficzny wabik to nasadka na broń, która może wyświetlać ruchomy, holograficzny obraz gracza, pozwalając mu zmylić i oszukać wrogów.

Cyfrowy kamuflaż do karabinka szturmowego Scar.

Scar to średni karabinek szturmowy, charakteryzujący się wysoką celnością i szybkostrzelnością.

Wprowadzono go na runek niedługo przed incydentem na Lingshan, zaś obecnie jest używany przez wszystkie rodzaje wojsk armii amerykańskiej, a także przez rozmaite jednostki bezpieczeństwa i korporacje militarne na całym świecie.

Ten scar posiada unikalny cyfrowy kamuflaż.

Premiowe PD

Premiowe PD to dodatkowe punkty doświadczenia, które pozwalają natychmiast awansować do 5poziomu, dając mu dostęp do domyślnych zestawów ekwipunku dla poszczególnych klas w trybie wieloosobowym.

Unikalny unikatowy nieśmiertelnik

Nieśmiertelnik pokazujący rangę oraz statystyki gracza w trybie wieloosobowym, wyświetlający je na tle obrazka umieszczonego w ramce.

Mogą być oglądane przez innych użytkowników i używa się ich do łatwiejszej identyfikacji gracza podczas rozgrywki.

Ten unikalny nieśmiertelnik posiada oryginalne tło w wyjątkowej, platynowej oprawie.

Nie jest dostępny w żaden inny sposób.

To tyle.

@Zapoznaj się z regulaminem lokalnym panującym w dziale Crysis2.

w83od2.jpg

Opublikowano

Na Xbox360 hologram można dokupić do broni we własnym zakresie bez edycji kolekcjonerskiej.

Zakładasz go do broni tak jak każdy inny dodatek, a żeby go użyć bodajże naciskasz strzałkę do góry czy w lewo, jak żadna się na sprawdzi to naciskaj wszystkie ^^,

Opublikowano (edytowane)

Ok dzieki . Z wersja limitowana to nie problem bo mam Kupilem na allegro z nie wykorzystanym kodem

@up AHa a jak aktywowac ten kod ??/

Edytowane przez s1wy
s1wy92r.gif