Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play] Artefakt Bogow - Nowa epicka seria Minecraft

MrLudka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcialbym polecic nasz kanal na ktorym zaczelismy krecic nowa w stu procentowo oparta na fabule serie. FIlmy beda dodawane dojsc czesto. Oprocz serii na kanale znajduje sie seria let's play z Minecrafta na serwerze multiplayer. Niedlugo beda rowniez dodawany filmy z Wiedzmina 2 i Leagueoflegends. Tak wiec, sledz nasz aktywny kanal!!! www.youtube.com/LostInMineCraft1 http://www.youtube.com/watch?v=TgJ5KG6YMIQ

Opublikowano

@dominikar89, to znaczy że już nikt nie może zacząć filmiku od "Gdzie ja jestem?", bo jakiś JJayJoker tak powiedział? Proszę Cię, nie rozśmieszaj mnie.

Moje Osiągnięcia:

100 postów [:)]

150 postów [:)]

200 postów [:)]

250 postów [x]

300 postów [x]

400 postów [x]

500 postów [x]

800 postów [x]

1000 postów [x]

zNeOx.png

32266.png

22007.gif

11034.gif

27118.jpg

30284.png

Opublikowano

Super!

Czekam na kolejną część!

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Witam,

Chcialbym polecic nasz kanal na ktorym zaczelismy krecic nowa w stu procentowo oparta na fabule serie. FIlmy beda dodawane dojsc czesto. Oprocz serii na kanale znajduje sie seria let's play z Minecrafta na serwerze multiplayer. Niedlugo beda rowniez dodawany filmy z Wiedzmina 2 i Leagueoflegends. Tak wiec, sledz nasz aktywny kanal!!! www.youtube.com/LostInMineCraft1 http://www.youtube.com/watch?v=TgJ5KG6YMIQ

Chyba serie opartą na fabule wiedźmin'a 2 ^^

minusy:

-fabuła jest z wiedźmina a nie wasza własna

-osoby mówiące. wiecie co to intonacja?

plusy:

--ładnie sklejony film

Opublikowano

@dominikar89, to znaczy że już nikt nie może zacząć filmiku od "Gdzie ja jestem?", bo jakiś JJayJoker tak powiedział? Proszę Cię, nie rozśmieszaj mnie.

nie mówię,że nie może ale już tak praktycznie wszyscy robią zamiast coś fajnego nowego wymyślić to powtarzają...

h1Atq.gif

Pomogłem daj +ika

Opublikowano

Grr ! angry.gif

Cały czas przeglądając dział MineCraft'a to aż mnie korci żeby jeszcze raz tu zajrzeć . . . !

Opublikowano

Bardzo mi się podoba!

Zachęcam do dalszej pracy.

ps. Kiedy next odcinek ?

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano (edytowane)

Szkoda że cała fabuła zwalona z wiedźmina 2. Narazie nic nie daje,dam coś jak będzie fabuła inna niż w wieśku.

@offtopic

Wieśka już 5 raz przeszedłem (chce zobaczyć wszystkie zakończenia)

Edytowane przez Naccon
Opublikowano

No prolog całkiem, całkiem:D Tylko coś mi brakuje... Ok, opowiedziałeś o czym ta seria będzie, ale prolog powinien (Jak dla mnie) bardziej zadziwić. No i Coś na początek... Jakieś logo filmowe, po prostu coś po czym będą twoją serię rozpoznawać.

A co do prologu to powinieneś w tym przybliżyć bardziej historię bohatera, a z tego to ja nie wiem jak właściwie on się nazywa (bohater). Miło by było gdybyś zmienił nazwę serii, bo moim zdaniem "Artefakt Bogów" nie kojarzy mi się najlepiej. Znajdź coś nowego. Ale to jest tylko moje zdanie.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...