Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie jedziecie na wakacje ?

x12

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Siemka.

W tym temacie piszemy gdzie wyjzedzamy w wakacje. ;P

Ja osobiscie nigdzie nie wyjzedzam , poniewaz mam w planach zarobic w wakacje +/- 2000zl . < mam 14 lat > Bede pracowal w necie jak dotychczasz . W ostatnie 3 miesiace zarobilem okolo 1200zl . Przy straceniu moze 10-15h na miesiac ; P.

@edit

Zarabiam na Cashfile/Sharecash. Po co mi tyle kasy ? Hmm mam zmienne zdanie . Musze wkoncu cos ulepszyc w kompie . Uzbierac na jakiegos bike streeta.A w dalszych planach cross < ale to naprawde dalekie plany>

@edit

Wiedzialem ze cross/quad bylem pewny, że chcesz spełnić swoje nierealne marzenia... taa.. crossow Wam sie zachcialo. Moze frytki do tego.

Nie boj sie.Interesuje sie juz tym kilka lat wiec.. pora spelnic te moje marzenia ; )

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka.

W tym temacie piszemy gdzie wyjzedzamy w wakacje. ;P

Ja osobiscie nigdzie nie wyjzedzam , poniewaz mam w planach zarobic w wakacje +/- 2000zl . < mam 14 lat > Bede pracowal w necie jak dotychczasz . W ostatnie 3 miesiace zarobilem okolo 1200zl . Przy straceniu moze 10-15h na miesiac ; P.

Na wakacje jadę nad morze, raz z mamą raz z ojcem ( rozwód... )

I pytanie.. W jaki sposób tyle zarobiłeś?

Grubson - Przestań się bać

POLECAM, PRZESTAŃ SIĘ BAĆ I ŻYJ!

Opublikowano

Kolonia pewnie i do mamy do Niemiec .

@3xUp

na cholerę Ci tyle hajsu?

#edit

Wiedzialem ze cross/quad :D bylem pewny, że chcesz spełnić swoje nierealne marzenia... taa.. crossow Wam sie zachcialo. Moze frytki do tego.

wsrh2.png

Nie wykonuję zleceń. Jeśli pomimo tego dostałeś ode mnie sygnaturkę, czuj się wyróżniony ^^

Opublikowano

Na wakacje jadę nad morze, raz z mamą raz z ojcem ( rozwód... )

Też jadę 2x nad morze ;)

Do Zakopanego, może na jakieś truskawki (w celu zarobkowym :D)

To samo ;) Nie ma to jak zbierać i podjadać truskawki.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Ja być może wyjadę gdzieś za granicę ale nie wiem czy to wypali ;/. Jakby wypaliło to pojechałbym do Paryża lub Barcelony lub Londynu bądź w jakieś inne ciekawe miejsce :rolleyes:

Opublikowano

Jade do Polski do rodzinnego miasta na mazurach obok Olsztyna potem na tydzien do Elbląga pojebac/popic i ewentualnie cos przycpac.

Opublikowano

ze starymi gdzieś do turcji czy chuj wie co oni wymyślili

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

W drugim miesiącu jadę nad jezioro, a w pierwszym będę pracował w coca coli. 10h dziennie 10zł za godzine. W miesiąc okolo 2.000 więc jak dla mnie jest git.

Opublikowano

Dopóki mieszkam z rodzicami i oni płacą za wszystko to jeżdże wszędzie gdzie mi pozwalają. Zaczynam 19 czerwca- Grecja, przyjezdzam 26 i jade 27 na kolonia/e ( nie wiem jak to sie mówi ) wracam 7 a potem na Mazury, w góry, może nad morze :) W międzyczasie jakieś koncerty, openairy etc.

Opublikowano

Jak co roku w Bieszczady. Kocham ten klimat.

Ja pojechałem ze szkolnego projektu ;)

Wyszliśmy na góre która ma 1224 m. n. p. m

Wiem... nie ma się czym chwalić, tyle że pierwszy raz w górach byłem i wyszedłem bez problemów, i kocham to powietrze na samej górze.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...