Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer na kliencie 2010.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec zaczne od tego.

Założylem serwer na plikach by Sherer wszystko ladnie smiga zrobilem spolszczenie na pliki 2008 i mogę się zalogować pisać na czacie komendy używać itp...

Jednak problem następuje tu Chciałbym abym mógł grać na cliencie 2010 i tu zaczynają sie schodzy. Loguje się poprzez launcher wszstko pięknie działa jednak gdy chce pisać na czacie np napisze komendę /item 189 - na zatruty miecz wiecie co się dzieje nic nie wyskakuje w eq nie pojawia się item a na czacie Pojawia sie nic po prostu tak jak klikniecie enter i zrobicie spacje czyli nic gdy chce napisac na wolaj wciskam !i pisze tu nyle co np gdy napisze !siema ziomy wysakuje jakis kwadrat i pisze siema ziomy nie pisze na wolaj tylko tak jakby normalnie przy ludziach kolo mnie wiec w czym tkwi problem na plikach z 2008 all dziala ladnie ale chcialbym zagrac na 2010 ale nie moge nic pisac uzywac komend itp moze to wina clienta wiec prosze was podajcie mi jakies rozwiazanie lub najbardziej odpowiedni klient na ktoram all bedzie chulalo i do tego jakis launcher pozdrawiam i dzieki za pomoc!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...