Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie jakie są stopnie ostrzeżeń w dekaronie eu?

tzw. na ile się dostaje bana za hacki....

z góry dzięki :D

Opublikowano

Ja mam dostęp do 255 statecznych adresów ip czyli do całej grupy adresowej 111.111.111.x mogę sobie ustawić 1 z 255 adresów i jak sprawdzałem każdy jest zbanowany!!!

Opublikowano
Ja mam dostęp do 255 statecznych adresów ip czyli do całej grupy adresowej 111.111.111.x mogę sobie ustawić 1 z 255 adresów i jak sprawdzałem każdy jest zbanowany!!!

z neostradą jest podobnie, końcówki IP są takie same dla danych województw lub powiatów (nie wiem dokładanie), ale nie chce mi sie wierzyć że posunelliby sie do zbanowania całego województwa za jednego hackera ;P

Opublikowano

Panowie nie mam zmiennego ip dzierżawie łącze od gts-a z 255ipkowa podsiecią i za bota na 1 ip dostałem bana na 255 adresów na każdym ip blocked sprawdziłem 80 bo więcej mi się nie chciało.

Opublikowano

Mam cos ciekawego dla was powinniście na to spojrzec ja z początku dostawałem bany na konta gdzieś 5 xD Potem trafiłem włąsnie na bana na IP. Niegrałem jakieś 2 miechy myślałem że to już koniec ale wraz z wejściem Gry na nowy sezon czyli Expedition tą dzisiejszą wersję bany na ip zostały zdięte i gram dzięki temu do dziś xD

Opublikowano

Sorka mylą mi sie nazwy to tyle chodziło mi o nowego clienta wraz z Expedition jak to weszło bany na ip zostały zdięte teraz ma wejśc aloken więc można liczyc na podobną sytuację

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gdzies na wakacje ;/ to w ten czas wbije 4x70 lvl xD ...skill,vac,no agroo,gm tools robi swoje ^^ w 3 dni wbilem 65 lvl magicanem xD

Opublikowano

no tylko na niektorych dostajesz dc jak masz no agroo i vac ;/ a nawet jak massz gm tools na dg 60+ to Ci gówn0 da.. bo i tak musisz pokolei ... za to skill ROXX...