Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Best PSP Game ever!

unorthodox

Best PSP Game ever!  

134 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka jest zdecydowanie najlepsza i godna polecenia gra na PSP?

• Prince of Persia: Revelations
      2
    • Prince of Persia: Rival Swords
      1
    • seria FIFA
      9
    • seria PES
      0
    • Gran Turismo
      2
    • God of War: Ghost of Sparta
      29
    • God of War: The Chains of Olympus
      4
    • Tekken 6
      11
    • Tekken: Dark Resurrection
      9
    • Assasin's Creed: Bloodlines
      5
    • Patapon
      0
    • Patapon 2
      7
    • Patapon 3
      22
    • GTA: Liberty City Stories
      6
    • GTA: Vice City Stories
      4
    • Killzone: Liberation
      2
    • Monster Hunter Freedom 2
      6
    • WWE SmackDown vs Raw 2011
      11
    • GTA: Chinatown Wars
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wiedzieć jaką grę na naszą przenośną konsolkę uważacie za najlepszą :)

Piszcie również swoje propozycje dodania gier do ankiety, bo oczywiście nie grałem we wszystkie.

Według mnie, najlepszą grą jest Prince of Persia: Revelations. Ta fabuła... grafika... jest to to samo co na komputer Dusza Wojownika. Grafika jak na PSP jest bardzo ładna, na prawdę polecam :D

wszelkie wypowiedzi typu "FIFA 11" będą zgłaszane

Jeśli już coś piszecie to piszcie od razu co w niej najlepsze ;]

Pozdrawiam

Opublikowano

WWE SmackDown vs Raw 2011. Niesamowita gra. Całe ferie w nią grałem (miałem karę na komputer). Zaraz ktoś napisze, że mało można w niej zrobić itp., to niech pogra w tą grę 2-3 miesiące i zmieni zdanie. Według mnie, jedna z najbardziej rozbudowanych gier na tą konsolę.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Pata pata pata pon 3. Niesamowicie wciągająca i dłuuuuuuuuuuuuga gra. Można wybrać od masy trybów grania, a żeby przejść grę w 100% minimum 6 miesięcy xD

Opublikowano

ciezko wybrac najlepsza :P mi najbardziej podobaja sie patpony 2 i GoW ghost of sparta. patapony 3 wedlug mnie sa przedobrzone ale kazdemu podoba sie co innego :)

Opublikowano

Mi także bardzo podoba się WWE SmackDown vs Raw 2011. Ale o tym już pisał Nicholas i w 100% się z nim zgadzam.

Nie wiem czy ktoś się spotkał już z tą grą, a mianowicie Dante's Inferno.

+ :

- Kiedy zaczynasz grać nie masz ochoty przestać ;)

- Wspaniała fabuła

- Gra oprawiona świetną grafiką

- Cutscenki dopełniające całą urodę gry

- :

- Nie dopatrzyłem się w tej grze minusów :)

1294477714-U1.png

Opublikowano
Prince of Persia: Revelations. Ta fabuła... grafika... jest to to samo co na komputer Dusza Wojownika. Grafika jak na PSP jest bardzo ładna, na prawdę polecam

Pomyliłeś się!

Fabuła jest tylko taka sama. Widać że nie przeszedłeś... jest kilka zmian, nie wszystko jest takie same. Poza tym masa bugów...

wykurwiam.

Opublikowano

God of War: Ghost of Sparta

Dlaczego: Fajna fabuła Duzo Rozwalania

Nie tak jak God of war chains of olympus bylo duzo chodzenia a mało rozwalania to tyle odemnie

h6IduA1.png

Opublikowano

według mnie tekken dark ressurection ponieważ jest dużo postaci do gry (są też nowe) i gra przez WI-FI

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

wg. mnie tekken dark ressurection bo lubię sobie z kumplami przez wi fi ponawalać.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Patapon 2 :)

Długa, bardzoo wciągająca, ładna cukierkowa oprawa graficzna, a poza tym to gra muzyczna, a ja takie uwielbiam ;P

Polecam każdemu posiadaczowi PSP

Gość malutki688
Opublikowano

Witam, mozecie cos polecic? Przeszedlem gta,god of wara,tekkena metal gear,big planet, loco roco i duzo innych ciekawych gierek;) mam ochote na cos wciagajacego, nie wyscigowa i nie sportowa.Gra ma byc dluga z ciekawa fabula, nie assasin bo mi sie nie podoba;p sam nie wiem... prosze Was o pomoc;)

mi najbardziej podobaly sie 2 god of wary i tekken dr. fifa street 2 tez fajowa ale szybko sie nudzi;/

Opublikowano

Teraz właśnie zacząłem grać w Ojca chrzestnego.

Zdziwiłem się, że jest na PSP.

Mimo, że dopiero zacząłem grać fabuła mnie wciągnęła.

Jeszcze jedną grę jaką mogę Ci polecić to tak jak wyżej pisałem Dante's Inferno ;)

1294477714-U1.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

WWE Smackdown vs Raw 2011 - Grałem i gram w to cały czas, gra wciąga. Według mnie najlepsza gra na PSP ;)

Assasins Creed Bloodlines - Wciągająca gra ;) Fabuła taka sobie.

Lubie to!

Opublikowano

Brak Dragon Ball Z Another Road ? Kpina, revelations grafika suxi. DB another road wspaniala gra ! kilka mozliwosci drogi do konca, wiele wyzwan, fascynujace i trudne walki.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Mało gier tutaj nadmieniłeś. Zapominałeś np. o Killzonie oraz kilku innych dobrych grach.

Zaznaczyłem serię FIFA, gdyż od samego początku kochałem grać na PSP w gry tego typu.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Gra Gun Showdown. Strasznie mnie wciągnęła i co najlepsze grałem w nią jako jedna z pierwszych osób w Polsce (Kupiłem w angli przed premierą w Polsce)

Szkoda że tej gry nie dałeś do ankiety więc zaznaczyłem Tekken Dark Resurrection bo przyznam jest dość świetny jak na PSP.

76561197995014005.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...