Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywala mnie z metina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wiem ze było ale w nie ma odpowiedzi do mojego co mam zrobić jak zainstaluje normalnie chodzi po ponownym włączeniu kompa wyala z serwa 0-7 sek. zalezy po zpatchowałem pisze zapis danych do wnowienia od nowa i tak cały czas przy uruchamianiu a jak jest inkona na pasku zadan to mi seeduje tyle że cały czas i prędkość to 0,10kb/s a ja mma neta mam takiego 1326446811.png(dałem bez ograniczeń jak dałem co innego to samo) pobrałem z strony metina najnowszy patch i podniemineł automatyczny z tym ze strobny pliki metin2client.bin czy jakoś tak i te 2 inne też i alej nic :/ ale sie rozpisałem pomoże kto?

Edytowane przez krzyslip

pomogłem daj +

Opublikowano

wiem ze było ale w nie ma odpowiedzi do mojego co mam zrobić jak zainstaluje normalnie chodzi po ponownym włączeniu kompa wyala z serwa 0-7 sek. zalezy po zpatchowałem pisze zapis danych do wnowienia od nowa i tak cały czas przy uruchamianiu a jak jest inkona na pasku zadan to mi seeduje tyle że cały czas i prędkość to 0,10kb/s a ja mma neta mam takiego 1326446811.png(dałem bez ograniczeń jak dałem co innego to samo) pobrałem z strony metina najnowszy patch i podniemineł automatyczny z tym ze strobny pliki metin2client.bin czy jakoś tak i te 2 inne też i alej nic :/ ale sie rozpisałem pomoże kto?

Wiesz jak zrobic obejście przez WinRara ??? ok wytłumacze: skopiuj plik "metin2client.bin" na pulpit nastepnie otwórz WinRara i zmien nazwe tego pliku w WinRarze na metin2client1.exe nastepnie wklej spowrotem do metka wlącz przez to jezeli nie pomoze to sciagnij ModKamer'ka ze strony metin2mod.tk zainstaluj do metka i wlączaj przez to jezeli i to nie pomoze to włącz wyszukiwarke plikow i wpisz "Metin2" usuń wszystkie zwiazane pliki o nazwie metin2 sciagnij od nowa zainstaluj i spróbu uruchowic

LICZE NA +

GG:17344656

YouTube: Kosa5629

NaszaKlasa: Damian KoSa Kalinowski UŚCIĄŻ

ZBIERAM +

Opublikowano

Po 1.

Nie od Twojego internetu zależy szybkość patcher'a.

Po2.

Tak to opisałeś że nic nie rozumiem?

To jest ukryta treść, proszę

Przeczytaj to , i zedytuj bo tylko zacząłeś się jarać internetem...

Może podałbyś Twój system, sprzęt? i może po Polsku opisał problem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...