Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każdy program piszę się w tzw. Języku prrogramowania. Jest ich kilka tysięcy, ale wszystkie polegają na prawie tym samym. Zachęcam poczytać wikipedię: http://pl.wikipedia.org/wiki/J%C4%99zyk_programowania

-----

jak już obczaisz ocb polecam Python'a a w szczególności IronPython. :)

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Naucz sie najpierw najprostszego html, ktory mozna bardzo szybko opanowac.

Potem jezeli masz winde polecam Visual basic, gdyz jest rownie latwy i przyjemny.

Naucz sie tego i mozesz malymi krokami isc w strone c++ oraz javy...

Pamietaj podstawe, jezeli kiedys chcesz pisac dobre i rozbudowane programy, musisz nauczyc sie i zrozumiec sposob komunikowania z komputerem.

Materialy do wszystkiego znajdziesz w google.

Opublikowano

nie no z tym html to pojechałeś po bandzie, to jest język znacznikowy SŁUŻĄCY DO WYŚWIETLANIA DOKUMENTÓW(tzw. stron) i niby jak znajomość html ma pomóc w nauce programowania.

Co do reszty się nie wypowiem bo każdy musi znaleźć język który mu odpowiada. A jeżeli czegoś nie rozumie to oznacza że albo tutek jest do dupy albo to ja jestem do dupy...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Zobacz jego pytanie... nie wyglada na kogos kto sie na tym zbytnio zna, wiec powinien uczyc sie podstaw czyli pisania www.

Tak tak, Ty wrzuc go od razu na gleboka wode, jedyny program jaki napisze to ,,hello world,, i zatrzyma sie na zmiennych.

Zreszta ja nie bede z toba dyskutowal, bo widze ze o nauce poczatkujacyh wiesz tyle co rosnaca pietruszka na polu

Opublikowano

Ale w html nie robi się programów...a on chce programy. Ale z drugiej strony to html można w jedną noc się nauczyć.

@top

Zacznij od Pascala jak nie będziesz ogarniać C++. Ja od razu zacząłem C++ i sobie radzę.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

chcesz pisać programy? Naucz sie C++ i h*j. Na początku troche ciezko bedzie, ale jak cierpliwy dosyc jestes to jakos to bedzie :) a później po paru miesiącach powiesz "ahh jak to dobrze, że wybrałem C++" :P

• Dodaj nową pozycję...