Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plantronics GameCom 367 vs OZONE OXID

DrJoint69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój kuzyn ma te Plantronics GameCom 367. Ogólnie jest z nich zadowolony. Bardzo dobre są do cs. Kroki słychać, więc wiadomo kto idzie ( oczywiście w grze xD ). Do piosenek, basy ogólnie dobre. ja bym brał te Plantronics GameCom 367

Oczywiście to jest moja opinia, o tych drugich nie czytałem, wiem że te 1 są dobre ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Budżet podaj.

Po co budżet? Jak raczej takie zaproponował to raczej go stać... OZONE OXID. Dodaj ankiete.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano
Po co budżet? Jak raczej takie zaproponował to raczej go stać... OZONE OXID. Dodaj ankiete.

Napisał, jakie inne lepsze.

Do 150 zł jest około 20 modeli słuchawek, które biją na głowę te podane w 1 poście.

Innym razem.

Opublikowano

Napisał, jakie inne lepsze.

Do 150 zł jest około 20 modeli słuchawek, które biją na głowę te podane w 1 poście.

To podaj te modele ~^~

11hbhnt.png

Opublikowano

koss ur 40, creative aurvana live, creative tactic 3d alpha - 3 czołowe modele do 150-170 zł.

Ehh Creative ta marka razi myślałem nad Steelseries 4H jeszcze i tak słuchawki muszą mieć mic !

Cena hmm max 160-170zł

87016652.png

Opublikowano
Ehh Creative ta marka razi myślałem nad Steelseries 4H jeszcze i tak słuchawki muszą mieć mic !

Cena hmm max 160-170zł

CAL'e i tactic 3d alpha to udane modele. Wejdź sobie na forum.mp3store.pl - chyba największe w polsce forum dotyczące sprzętu audio. Tam doradzą ci to samo, co ja.

Większość rzeczy "4gamers" jest chujowa.

Innym razem.

Opublikowano

CAL'e i tactic 3d alpha to udane modele. Wejdź sobie na forum.mp3store.pl - chyba największe w polsce forum dotyczące sprzętu audio. Tam doradzą ci to samo, co ja.

Większość rzeczy "4gamers" jest chujowa.

Wiesz że to do Csa ?

87016652.png

Opublikowano

Wiem. Dlatego polecam ci te słuchawki. Kupując te od creativa (3d alpha) w zestawie otrzymujesz słuchawki i kartę dźwiękową, oddzielnie warte 300zł.

Innym razem.

Opublikowano

Wiem. Dlatego polecam ci te słuchawki. Kupując te od creativa (3d alpha) w zestawie otrzymujesz słuchawki i kartę dźwiękową, oddzielnie warte 300zł.

W Anglii jak patrzałem to 50 funtów kosztują na ebayu

87016652.png

Opublikowano

50*4.5 to 225 zł na polskie. Taniej na allegrosze.

No własnie...

A ja tylko nowe kupuje słuchawki.

a i karty dźwiękowej nie dostajesz z słuchawkami bo patrzałem recenzje

87016652.png

Opublikowano

dobra już widzę

Cena musiała się zmniejszyć od ostatniego razu

Tylko ten problem że z USA do USA jest wysyłka <_<

NP tutaj masz w UK : http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Tactic+3D+Alpha&_sacat=See-All-Categories

87016652.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...