Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. Ostatnio postawiłem serwer prywatny Metin2 i żebym miał na serwerze obronę przez 1 HIT KILL I DMG HACKIEM, to potrzebuje patchera.

Patcher już mam zrobiony w GUI (obrazek, buttony itp.) i po naciśnięciu buttona "Start" włączy się Patchowanie. Według mojej myśli ma on zrobić sprawdzanie wszystkich plików i jak wykryje modyfikację (inny plik o takiej samej nazwie, formatu), to z Hostingu np. CBA pobiera plik i go nadpisuje z tym innym. Po zakończeniu Patchowania od razu włącza się gra i wszystko ładnie, czysto chodzi bez hacków. Prosiłbym o np. funkcje, cały kod, stronkę z rozwiązanym takim samym problemem itp. będe dawał - za obraźliwe komentarze :-) pozdrawiam :D

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Mój updater, przerób go sobie tak jak chcesz.

Plik version.txt na serwerze musi zawierać:

2 ; Ilość plików do pobrania

www.example.com/2.exe ; pliki do pobrania

www.example.com/1.txt ; pliki do pobrania

5 ; wersja

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

jak chce to zaglądnie do odpowiedniego działu tam source nawet podane , widać lenistwo rządzi

skoro jest jak widać ma inny kod i jak mniemam napisany jest dla metina co nie znaczy że nie można go użyć w dowolej grze czy programie :)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

ja samemu napisałem takiego patchera i sprzedałem debilowi za 50zł vitaliamt2 czy jak to się zwie

funkcja odpowiedzialna za sprawdzenie pliku

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez rumunun
Opublikowano

sam tak dopracowałem metodę odczytywania captcha i przystosowałem do autoit, ale nie byłem na tyle głupi by j·ą sprzedac, 1% w zyskach wystarczy

ale to masz nauczke na przyszłośc że nie zawsze więcej zarobić, czasem mniejszy zarobek n w dłuższym okresie bardziej się opłaca

@down a tak bez powodu odnośnie sprzedaży skryptów , czasem autorzy mają zastrzeżenia ze ktoś ich używa czy publikuje je ale nie zwracają uwagi że sprzedając skrypt pozbawiamy się też i po części praw do niego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...