Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lejdis end dżentelmen!

Otóż jak pewnie większość z Was zauważyła - mam KidModa :)

Dzięki wszystkim za poparcie i gratulację :)

Postanowiłem na dobry początek zorganizować konkurs. Nastart może coś prostego, żeby dużo ludzi wzięło udział, no i oczywiście co najważniejsze, żebyśmy się wszyscy nauczyli czegoś ciekawego ;) Nad nagrodami jeszcze pomyślimy ^^

Dawajcie wszyscy pomysły co można by napisać :)

Oczywiście wszyscy mogą wziąć udział w konkursie ;)

Pozdrawiam, hfaua B)

Opublikowano (edytowane)

Program liczący prędkość łącza przy pomocy obliczania czasu (wysylania i pobierania- czyli uploadu i downloadu) danego pliku :P

Hfaua tak poza tym do Gratulacje ;)

Nie zapomnij dodac ze autor pomyslu nie moze brac udzialu w konkursie , ale jakas nagrode moglby dostac ;P

Edytowane przez wojtek333314
Opublikowano

@up2

to chyba zbyt łatwe...

Może jakieś wyjebane w kosmos GUI?Jakaś maszynka do szyfrowania?

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano
Program liczący prędkość łącza przy pomocy obliczania czasu (wysylania i pobierania- czyli uploadu i downloadu) danego pliku

Niemożliwe do wykonania, gdyż taka prędkość jest ograniczona przez serwer, na który wysyłasz/pobierasz. Musiałbyś sam taki serwer postawić, a to bardzo duży koszt (darmowe rozwiązania nie wchodzą grę, tam prędkość jest znikoma i na pewno niższa od przeciętnego łącza).

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Może bot do jakiejś gry przeglądarkowej? ;> Albo jakaś prosta gierka? :) Jakiś wyjebany w kosmos kalkulator? Edytor textu, coś ala Notepad++? Nagrodę się wymyśli, no chyba, że może to być możliwość wypicia ze mną piwka ;) Tylko trzeba będzie sobie przyjechać :P

O! Albo napisanie pseudo AI, czyli jakiś koleś/laska która będzie z Tobą gadała :) Ale to może być troszkę za trudne na początek :)

Opublikowano

Jak masz robić konkurs na forum, to z możliwością wykorzystania tutoriali z forum :>

To co ja podałem było by dobre, poradniki do tego są na forum.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

coś jak edytor ala Notepad++ próbowałem zrobić jednak nie wiem jak zrobić podświetlanie składni...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Jakiś wypasiony odtwarzacz mp3.

Można by było dodawać listy odtwarzania, fajny interfejs.

Opublikowano

Program wielofunkcyjny.

Im więcej przydatnych funkcji tym lepiej. Po co pisać grę, edytor czy coś innego, jeśli można skrobnąć kodzik, który będzie miał to wszystko w sobie? ;)

Opublikowano

To jest forum cheat'ów i botów.

Proponuję bota do kalambur na kurniku. Jeśli lubicie wyzwania. (oczywiście tylko rysowanie hasła - jak najszybciej, jak najprostsze do odgadnięcia)

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano
Opublikowano

A co myślicie o takim MPC Helperze? :) Odbieranie wiadomości, wyświetlanie nowych postów z oznaczonych tematów, autologin itd. :) W miarę proste i można to fajnie rozbudować ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...