Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki kawalek kodu strony:

To jest ukryta treść, proszę

Jakim poleceniem "podpiac sie" pod w/w select? Probuje zmienic jego wartosc z "opcja1" na "opcja2" i sie juz pogubilem :)

Bedzie to mialo pewnie cos wspolnego z $oElement.className ... <_<

Opublikowano

Niekoniecznie.

Wklej cały kod strony, tylko użyj spojlera.

Mogę się założyć, że najważniejszy fragment (przy odnajdywaniu tego selecta) będzie właśnie tym, który wyciąłeś jako "nieistotny".

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano

Mam, ale mi się nie chce.

(tu jeszcze będzie edit)

@EDIT

Eh, dalej mi się nie chce 100% poprawnego rozwiązania, to jest takiego, które najprawdopdoboniej będzie niezależne od zmian strony w przyszłości, ale:

To jest ukryta treść, proszę

Nie jestem pewien, czy ten kod zwróci tylko jeden element i nawet jeśli, nie ma gwarancji, że w przyszłości zwróci tylko jeden. Lepszą praktyką jest odnosić się tylko w stosunku do child-windows elementów posiadających id.

Ta sygnatura jest pusta.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zobacz co to with w Helpie...

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• Dodaj nową pozycję...