Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Otóż mam pytanie: Czy jest jakaś możliwość wysłania koledze programu *.bat, ale tak żeby nie musiał dawać na to zgody?

Bo chodzi mi o to, że napiszę sobie wirusa na np. zamknięcie systemu, ale chcę mu wysłać to na gg, ale żeby on tego nie akceptował, i żeby zaraz jak mu się to pobierze automatycznie się włączyło... Chcę tak, aby robiło się tak, żeby tego nie zauważył. Bo jak wysyła się plik na przez gg trzeba akceptować, a potem otwierać... A ja chciałbym, aby to się wszystko automatycznie robiło. Czy jest jakaś możliwość, żeby to się tak działo? Jak tak to proszę o pomoc i jak to wszystko napisać, bo wirusa napisać potrafię, ale to żeby automatycznie się już wszystko robiło to nie. Za pomoc daje plusy.. Z góry dzięki.;D

Opublikowano

nie ma i raczej nie będzie takiej możliwości

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A kiedyś inny kolega mi się przez gg na kompa włamał... Spisał sobie trochę moich haseł, i pare numerów z gg... Jak on to zrobił? W sql gadał coś o porcie 80 i że przez komunikatory łatwo się włamać... Jak to jest możliwe?

Opublikowano

Wysyłał Ci kiedyś pewnie jakiś plik, w którym umieścił keyloggera a twój anty wirus go nie wykrył.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Ale możliwe że wysłał, tylko ja nic nie akceptowałem, a na maila to ja czytam tak, że klikam zaznacz wszystko i usuń... Ja nic nie klikałem, jak on to zrobił?

Opublikowano

piszesz że wirusa potrafisz napisać a nie potrafisz najprostrzej rzeczy jaką robi wirus czyli sam sie otwiera czy rozprzestrzenia ? coś tu ściemniasz

w końcu to ma być na maila czy na gg wysłane bo dla mnie to zupełnie dwa różne protokoły a już nie wspomne że i interfejsy jeśli chodzi o programy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Najlatwiej by Ci bylo zbindowac to z jakims plikiem i mu wyslac (np. jakas mala gra platformowa, ktora jest tylko 1exe, bez zadnych bibliotek i.t.d) - Powinno zadzialac, ale pewnosci nie mam

Opublikowano
piszesz że wirusa potrafisz napisać a nie potrafisz najprostrzej rzeczy jaką robi wirus czyli sam sie otwiera czy rozprzestrzenia ? coś tu ściemniasz

w końcu to ma być na maila czy na gg wysłane bo dla mnie to zupełnie dwa różne protokoły a już nie wspomne że i interfejsy jeśli chodzi o programy

Nie ja nie śmiemniam, tylko dziwi mnie to jak on mi to wysłał, bo nie akceptowałem nic, a antywir mi żadnego wira nie wykrył.... Jak coś to chodzi wszystko o gg. Tylko dziwi mnie to jak on mi wbił tego wira na kompa, że nic nie wykryłem.

• Dodaj nową pozycję...