Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call of duty 4 deathrun mod lvl hack, jak zrobic ?

MinCrafter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Straciłem level nie wiem czemu... Maksymalny lvl na tym moedzie (deathrun) to 21, jak zrobić playerstats z lvl 18? Bo taki właśnie miałem, a nie chce mi sie od nowa lecieć. Jest jakiś sposób na lvl hack żeby mieć lvl 18(może być 15,16,17,18,19,20,21)

Konkretnie to poszukuje lvl stats z 18 lvl ( może być inne bylem blisko 20 ), a jak ktoś wie jak zrobić to prosze.:)

Opublikowano

Widzę, że nie jesteś zbyt mądry. Jestem autorką tego moda a pamiętam, że dzisiaj się pytałeś mnie o najwyższy level w Death Runie.

Dostałeś globalny ban na Death Runa w CoD4. Gdy na serwerach pojawi się nowa wersje nie będziesz mógł grać na moim modzie a to wszystko tylko i wyłącznie przez to, że próbujesz zhakować level...

Opublikowano

Najwyższy lvl na deathrunie to 21(chyba :P). Mógłbyś powiedzieć na jakim serverze grasz? I na IceOps i czasami na SNT ( czasami bo tam wiele blocków jest)

A BraX : Jako autor/ka tego moda rozwiń go troche i dodaj do 25lvl

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...