Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kiedy powstanie nowy warrock doustchland i warrock turke ??? Czyli Warrock Niemcy i Warrock Turcja bo podobno ma być nowy seeervver tak jak inter to będzie niemcy ale kiedy ??

o.O
Opublikowano

Ja słyszałem tylko że niemcy będą mieli warrocka po szwabsku a turcy po turecku... nie słyszałem żeby oddzielnego wr dla niemców robili. A kiedy ? hmmm to w maju czerwcu najpóźniej w lipcu

"Miłość silniejsza jest od strachu, a wiara obroni Cię od ataku"

GG 860188

Opublikowano

wiem że po szbawsku ale i tak można grać :P przecież będą mody jakieś do trueckiego też ;P

o.O
Opublikowano

ma być oddzielny. i turecki i szwabski. i tak samo jak na korean tylko szwaby będą mogli grać w swojego i tak samo z turkami.

obydwie wersje mają wyjść w tym miesiącu lub na początku następnego.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ale my też będziemy mogli w nie grac bo oni są w europie my też ;P

o.O
Opublikowano

po co ?? będziesz nawalał w WR po szwbasku czy turecku ??? ja tam już wole żeby zrobili drugi Poland serwer np. tak jak jest w CA tylko dla klanów

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

tak bo oni zmienią będą eventu bronie itp. dinary a nie tak jak w warrock interonial żall^^

o.O
Opublikowano

???? to będą normalne wersje WR. będą się różniły jedynie językiem UI (user interface) czyli menu lobby, roomy,item shop itd.

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

no to bezsensu to robią ^^ to lepiej jak my zrobimy moda po polsku i nazwiemy Nasz Polski Warrock hahahah

o.O
Opublikowano

były kiedyś takie mody ;D można by bez kitu go zrobić. zebrać parę osób co się znają na rzeczy. ja mogę to robić

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Robią to ponieważ najwięcej graczy gra w Warrock' a właśnie z Niemiec i Turcji. Mniej graczy będzie grało w Intela, mniejsze ping będą. Ma być też nowy serwer dla początkujących od 1 lvl do 15 lvl ale według mnie niepotrzebny. Nowa broń to prawdopodobnie G36_Drum( 100 naboi w jednym magazynku dla nie wiedzących)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...