Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

Vebre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem miałem hacka na konto i koleś w niewiadomy sposób sprzedał/wysłał vipera na perma,p90tr i dsr. I poprostu tego nie ma... wyczyścił inbox'a . Czy jest jakaś szansa na to żeby koleś dostał bana lub żebym odzyskał itemki?

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano
miałem hacka na konto i koleś w niewiadomy sposób sprzedał/wysłał

jakiego hacka na konto ? nie rozumiem tego kompletnie....o.O

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Specjalista
Opublikowano

gośc miał keylgeerea, przypuszczam że zdiscardował Ci te itemy, a itemy z iboxa sprzedał i za tą kase wysłał sobie bronie za GP

nic nie możesz zrobić bo to ty odpowiadasz za swoje konto

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Nie wysłał sobie tych itemów tylko usunął.. A na 100% miałeś włam ? Bo czasem się tak pokazuje że czegoś nie ma, a po relogu wraca

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Konto jest puste kurr... nawet maski z urodzin CA skasował. Da się jakoś wysłać raport lub coś w tym rodzaju na niego? Bo mogą sprawdzić na jakie konto zostały gifnięte gp.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Konto jest puste kurr... nawet maski z urodzin CA skasował. Da się jakoś wysłać raport lub coś w tym rodzaju na niego? Bo mogą sprawdzić na jakie konto zostały gifnięte gp.

Jeżeli masz dowody jaki miałeś ekwipunek to jak najbardziej .

Jeżeli nie masz nawet nie pisz bo cie oleją

9368_gold.png

Opublikowano

a ss z tego że wygrałem vipera na perma wystarczy? I czy mógł by mi ktoś napisać ten raport? (Słabo u mnie z angolem)

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

a ss z tego że wygrałem vipera na perma wystarczy? I czy mógł by mi ktoś napisać ten raport? (Słabo u mnie z angolem)

Wystarczy do odzyskania speca .

Ale co do P90TR i Sniperki to nie ma szans .

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

no wiesz, Spec jest najważniejszy :D. A tak na serio to przecież na stronie nexona można dać "nx buy history"(coś takiego) i tam pisze kiedy i za ile, co kupowałem za nx.

@edit znalazłem ss gdzie pokazane jest moje P90tr i subsonic na perma. Gdzie mogę złożyć raport i czy mógł by mi ktoś dać szablon, lub napisać to?

Edytowane przez Vebre

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

no wiesz, Spec jest najważniejszy :D. A tak na serio to przecież na stronie nexona można dać "nx buy history"(coś takiego) i tam pisze kiedy i za ile, co kupowałem za nx.

@edit znalazłem ss gdzie pokazane jest moje P90tr i subsonic na perma. Gdzie mogę złożyć raport i czy mógł by mi ktoś dać szablon, lub napisać to?

Hmmm jeżeli coś takiego istnieje to odzyskasz eq.

Masz dowody,że miałeś speca na perma + to coś .

Pisz do nich i już .

Tylko licz siez tym,że z tyga bd ci odpisywać

9368_gold.png

Opublikowano

@Up z tyg nie powinni tyle.

@TOP masz dowody slij !

Nie ma raczej sensu na forum robic tematu , pisz odrazu do Nexona.

Powinni sie tym zainteresowac.

W wiekszosci to twoja wina , bo nx hacak wlaczyles na pewno i masz wynagrodzenie teraz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...