Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grafiką - artefakty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mianowicie mam taki problem:

dzisiaj robiłem formata na kąpie i niby wszystko fajnie tylko że zauważyłem jakieś drobne błędy graficzne na kąpie (możliwe że coś z kartą grafiki jest nie tak nie wykluczam tego). pobrałem i zainstalowałem warrocka niby wszystko normalnie po włączeniu a jak wchodzę na jakąś mape już to sa takie błędy graficzne że masakra wogóle nie da się grac całkiem jak bym miał za słabą karte grafiki... wiem było ubdate wczoraj jeszcze grałem i było niby wszystko ok...zostawiłem dinar bota na noc i teraz mam wrażenie że coś się zjebało...tak jak by się uszkodziła karta grafiki...a może to wina sterownika? tak wiem piękny wykład ;) ale serio proszę o pomoc bo już nie wiem co mam robic :(

Opublikowano

Moim zdaniem to karta się przegrzała. Daj komputerowi odpocząć 3/4 dni (tak wiem, wyzwanie) , a może wróci do normy.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano (edytowane)

bardzo możliwe że karta się przegrzała... a czy to coś da? raczej wątpie ale moge spróbowac... a czy to może byc wina sterownika bo włąściwie C++ nie instalowałem... net frenwork też... i innych właściwie też nie...tylko te podstawowe sterowniki czyli do płyty głównej itp... a co do przegrzania się to możliwe bo mam karte grafiki starego typu i nie jest chłodzona :/

Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

Edytowane przez Maciol42
Opublikowano

Najlepiej daj screena tych błędów. Pozwoli to lepiej zorientować się w sytuacji.

Podaj też konfigurację komputera i jeśli masz możliwość sprawdź kartę na innym komputerze.

Błędy masz tylko w WR czy zdarzają się też podczas normalnego użytkowania komputera?

nie instalowałem [...] net frenwork też...

Frameworka już masz skoro działają Ci injectory : ) Podejrzewam, że masz zainstalowany Windows 7.

Tam w standardzie masz już Framework w wersji 3.5.1.

włąściwie C++ nie instalowałem.

To nie powinno mieć nic do rzeczy w tym przypadku.

tylko te podstawowe sterowniki czyli do płyty głównej itp. [...] mam karte grafiki starego typu i nie jest chłodzona :/

Tutaj może siedzieć źródło problemu. Ale nie można od razu wszystkiego zrzucić na sterowniki.

To zależy od tego jaki model karty graficznej posiadasz. Podaj mi tą informację.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

sorki że nie odp ale nie włączałem kompa przez pare dni. Karta grafiki już się nie nadaje do użytku. :( Błędy nie były tylko w wr ale i windowsie ( mam windows xp, a nie 7 :P - windows 7 by mi nie poszedł). Screan'a nie wrzuce bo nie ma po co. Nie jest to wina sterowników. Po prostu karta grafiki się przegrzała :(((( i dupa :( Jak kupie sobie nowego kompa to wtedy będę grał. Wszystkim serdecznie dziękuję za pomoc a szczególnie tobie Razor :):):):):)

PS. cieszę się że wróciłeś na forum :):):):):):):):):):):):):):):)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...