Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Mode! Czemu go nie widzę?

irzoss8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hero mode chyba wciąż jest tylko ludzie w niego nie grają.

A jesli nie ma to K2 to cioty.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Właśnie z 2 miesiące nie grałem na hero mode i chce sobie pograc a patrze i go nie ma jest tylko explosiv, ffa, deathmach.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Zgadzam się z UP sprawdzałem bez premki z premką i dodam nawet że z goldem xD choć i tak to niema znaczenia i nigdzie nie mogłem zrobić czyli że na dzień dzisiejszy niema opcji o hero modzie :(

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

To Była normalna bitwa, która odbywała się na mapie Biolab lub Marien. Każda drużyna miała swojego HERO'sa, który mial supermoc, którą mógł aktywować poprzez kliknięcie na klawisz "F". Supermoc miał każdy np. HERO mógł być nieśmiertelny przez dzięsięć sekund i mieć przez ten czasy speeda, medyk uleczał sobie pół HP, assault więcej walił i szybciej biegał, a sniper mial coś w stylu chamsów. W każdej rundzie drużyny musiały zabić wrogiego HERO 3 razy. Dodam jeszcze, że HERO automatycznie zostawał przydzielany losowo do gracza z drużyny.

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Hmm...ja myślę że teraz będą się starali zrobić hero mode ale na all mapach, a nie tylko na biolab.

dodali te nowe tekstury teraz czas na hero moda xD a kto wie moze za jakiś czas beda nowe mapy w zombie mode

snikersproject1.png
Opublikowano

wiem też że hero mode został wyłączony podczas update a o co chodzi z tym hardkore mode xm471x ?

eknigt20.png

eknight95.gif

"Ide za nimi, bo oni ida za mna

Wiesz jak sie to nazywa ? To lojalnosc.

"Nigdy nie pozwól, aby strach wyeliminowal Cie z

dalszej gry..."

[/font]

ZBIERAM ++++ LUBIE ++++++

Opublikowano

Hmm... Oby dodali ten heromode spowrotem bo zawsze koxiłem tam snajperem z pink AiAw :P

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano (edytowane)

wiem też że hero mode został wyłączony podczas update a o co chodzi z tym hardkore mode xm471x ?

O kupę xD Przecież było tak głośno z tym. Nawet był obrazek obok item shop itp. "Hardcore mode coming soon".Teraz jest cicho. Były plotki, że niby po update/chapterze wprowadzą a czy wprowadzili to już wiecie ^,^

Edytowane przez xm471x

OGARNIJ SYGNE

Opublikowano

Up ale wiesz ciągle wprowadzają zmiany więc może dodadzą ;)

Bądź Ziomek I Daj Plusa ! xD

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

300 postów

350 postów

400 postów

450 postów

500 postów

Opublikowano (edytowane)

fakt gamersfirst zadko robi coś na czas ale jeszcze nie był że coś zapowiada, a tego nigdy nie było. więc spokojnie^^ teraz wylaczyli zm to...moze cos robia xD

@lub zrobią... ;]

Edytowane przez Socom95
snikersproject1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...