Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jest może coś takiego jak wykrywacz metków ? Bo w IS jest coś takiego więc może w PL coś takiego jest . Jeżeli jest proszę o link bo szukałem , ale na marne :angry: Oczywiście na PL ...

Nic Mnie Nie Obchodzą

b6oyur.png i 2lw1vg2.png Wejdź Tylko W http://www.pajacyk.pl/zlicz.php I Kliknij W Brzuszek Pajacyka !

Dzięki temu skromnemu gestowi pomożesz innym :) Bo pamiętaj to nic nie kosztuję a tak wiele może pomóc :) Więc nie żałuj swojej 1 sekundy życia na kliknięcie !

1055js7.png

Co robi Czasem Metek z graczami :>

Opublikowano

Kolego.. nikt jeszcze takiego sposobu nie znalazł na ,,Darmowy Wykrywacz Metków,,

Więc nie ma się co łudzić że znajdziesz na jakimś forum, pewnie wirus/trojan/szpieg.

Pozdrawiam: TaNoX

sygna max 800 x 200

Opublikowano

Poco ci taki wykrywacz skoro masz TuT o znajdowaniu metinów

To jest ukryta treść, proszę

Nawet jeśli kupisz ten wykrywacz z IS'a to i tak musisz do metina podbiec, czyli nie różni się to zbytnio od sbosobu z TuT'a

1307207739-U352942.png

Opublikowano

Programu do wykrywania Metków nie ma. A jak by był to na pewno był by za duże pieniądze. A ten wykrywacz metinów z Is'a to jest strata pieniędzy.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Tak , jak w tym TuT ja tam ciągle dropie metki na 8 lv . I ciągle są xD Ale było by łatwiej o wiele ... ; Nie mów nic o IS -.- nawet 1 gr nie wydam na głupią grę :) Sam zdobywam yang itp. puszczam bota i exp mam xD

Ok . :) Closed !

Nic Mnie Nie Obchodzą

b6oyur.png i 2lw1vg2.png Wejdź Tylko W http://www.pajacyk.pl/zlicz.php I Kliknij W Brzuszek Pajacyka !

Dzięki temu skromnemu gestowi pomożesz innym :) Bo pamiętaj to nic nie kosztuję a tak wiele może pomóc :) Więc nie żałuj swojej 1 sekundy życia na kliknięcie !

1055js7.png

Co robi Czasem Metek z graczami :>

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego ale możesz sobie ściągnąć kamer moda w ust. systemowych dać światło i dalej i masz zoom hacka+ no fog i widzisz okolicę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...