Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poprosić kogoś kto umie robic cheaty, aby mi podał swoje gg i pomógł mi zacząć programować ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

określ się do czego te cheaty ?? do jakiej gry ?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcesz sie nauczyc programowac od podstaw (misisz znac podstawy zeby cheata zrobic :D)

to polecam moje Video Tuty o C++ jak narazie jest tylko jedna lekcja :P

O input output stream (Hello Wrold) :P

To jest ukryta treść, proszę

Zbieeeram ++++luśiki ^^

10 Postów [x]

50 postow [x]

100 postow [x]

200 postow [ ]

500 postow [ ]

1000 postow [ ]

Opublikowano

Po prostu szukaj, jest sporo tutoriali do tego. Nikt - za darmo - nie będzie udzielał Ci prywatnych korepetycji. Może na to nie wpadłeś, ale ludzie mają własne życie i własne sprawy na głowie.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Co wy gadacie Ja tylu osobom pomagałem w robieniu cheatów a nic nie umieli.... a po drugie ja nic z C++ nie umiałem a jakoś cheaty robiłem więc nie gadajcie że jak podstaw nie znasz to nic nie zrobisz !!!!! a teraz ja robię bez problemu D3D cheaty :D

PS: teraz po wakacjach idę to 1 technikum na informatyka :D :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Gratuluję, powodzenia w technikum.

Jeżeli pomagałeś im za darmo, to musiało Ci się nieźle nudzić. Szczególnie, jeżeli pomagałeś komuś, kto nie potrafi szukać - gość zadaje Ci głupie pytania i marudzi "pomusz plox". Nic, tylko odstrzelić.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

jeżeli ktoś był by chętny... to z chęcią zrobił bym sobie hacka nomenu ;) podam gg na priv jak ktoś chętny ;)

w programowaniu jestem laikiem...co nie co tam bawiłem się w c++ ale... jedyne co potrafiłem to zrobić program w którym odpowiadałeś na pytania ;D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

• Dodaj nową pozycję...