Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA San Andreas - Błąd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GTA San Andreas , Problem z błędem .

Siema :)

Pobrałem z uTorrent GTA San Andreas , po czym go zainstalowałem , zcracowałem zpatchowałem .

wszystko chodziło , zainstalowałem moda do GTA SA , po czym zainstalowałem jeden samochód , później jakiegoś większego poda , po czym włączam grę i jak się ładuje wyskakuje " gta_sa.exe "

nie działa ... więc próbowałem dalej odinstalowałem boty itp .. nie chodziło , więc pożyczyłem od kumpla GTA SA ( oryginał ) , więc instaluje ... polonizjuję i włączam grę i pisze że " brak płyty głównej " , no ale gra powinna chodzić bez płyty , więc wkładam płytę włączam grę i patrze na stan zapisany i co widzę ... wszystko zapisane :O szoku dostałem bo jak na grze która jest nowa instalowana jest zapisany stan gry z poprzedniej gry SA ? , więc włączam od nowa ( i też na zapisane ) i wyskakuję " gta_sa.exe " nie działa ... i nie wiem co teraz robić , dritex mam zainstalowany , mam win 7 , wymagania <ok> . i co teraz mam robić ... Proszę o pomoc .

Wynagradzam !!!!!!!!

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Osama - chłopczyku nikt cie nie lubi

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Opublikowano

Nie instaluj pojazdów! Bronie i skiny możesz ale radze nie instalować pojazdów bo to przez nie jest najwięcej crashy.

11hbhnt.png

Opublikowano

Wykasuj wszystkie pliku z moich dokumentów> gta san andreas i zainstaluj od nowa grę.

Niestety nie pomogło :(

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

:) jestem dziec**** który ma ort jak dziecko z 3 podst . Maksymalnie masz 13 lat .

Opublikowano

Z pojazdami jest tak ze jedne beda ci dzialac ladnie ale czasem jak wgrasz ktorys to jest poprostu blad i gra sie jebie dlatego lepiej uwazac.

Opublikowano (edytowane)

Ty zjebi* genetyczny jakbyś czytał to byś wiedział że pożyczyłem od kumpla oryginał .

Czekam na dalsze posty .. z wyjaśnianiem

Edytowane przez RastaPRL

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Opublikowano

Ty zjebi* genetyczny jakbyś czytał to byś wiedział że pożyczyłem od kumpla oryginał .

Czekam na dalsze posty .. z wyjaśnianiem

Nie ma znaczenia lol. To nie jest twoja gra a twój kumpel nie ma pozwolenia na dystrybucję. Kup swoją.

P.S nie wyzywaj mnie dzieciaku bo jeden telefon do twojej matki i już nie masz kabla od komputera. Więc milcz.

RAsfepN.png
Opublikowano

UP , weź rozpęd i pierd*lnij głową w mur , może Ci pomoże .

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg

Opublikowano

UP , weź rozpęd i pierd*lnij głową w mur , może Ci pomoże .

Ale przecież to ty masz problem, to nie ja potrzebuję pomocy.

@Down

Jakie eq? Chyba zapomniałeś, że metina już wyłączyłeś i wszedłeś na forum, lol.

RAsfepN.png
Opublikowano

Po Twoim eq , widać kto ma problem .

18844803398894676693.png

08851627256070316470.jpg