Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi]Polski Serwer MineCraft

kazixo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polski Serwer MineCraft bez hamachi i na pirata!

IP: psmc.servegame.com

Miasto które polecam: MiniVillage

Serwer czynny od 14:00 do 21:30.

Szukamy dobrego admina. Który nie spamuje o OP.

Serwer z WhiteList! Zapisz się tutaj!

Zapraszam na serwer!

PS: Chcesz wiedzieć na jakiej wersji stoi serwer? Wejdź na http://bukkit.org/ i tam po prawej stronie jest "Recomended Builds" teraz w tym polu na samej górze pisze Recommended Build: 818 (MC: 1.6.6) i to co w nawiasie mówi nam na jakiej wersji stoi serwer. Więc teraz stoi na 1.6.6 :)

@Drakula20101998:

Bo ci co się znają na budowaniu to robią sobie zajebi*** chatę a innych okradają. I na dodatek proszą o adma! Epjon dobrze buduje i nie ma kicka ani bana. Bo się umie zachować. Pozatym już tak wiele razy miałem że dałem OP i na drugi dzień cała mapa w TNT.

WAŻNE INFO!

Od 06.06.2011 do 22.06.2011(WŁĄCZNIE!) serwer jest off. JUŻ ON!

Przepraszam! Ale dnia 17.06 serwer ma prace techniczne! Jeżeli straciliście cenne itemki to zgłoście się do adma!

@Todzio:

Pozdro! Jako jedyny jestem admem! A bany daje np na 10 minut!

A tak wgl kiedyś gościu do mnie na skype(nie powiem nicku bo nie pamietam) powiedział do mnie "Dasz OP na swoim serwie albo wpierdol!"

Opublikowano

Właściciel servera daje wyższe rangi osobą które nie mają pojęcia o MC .

A ludziom którzy mają spore doświadczenie w stawianiu ,projektowaniu jak i prowadzeniu servera dają bana bądz kick'uja co jest bardzo irytujące wiec daje ocene 0/10

Dziękuje dobranoc!

Zbieram minusy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podpinam się do Drakuli. Nie polecam serwera. Admin to jakiś 10-11 latek i daje op takim dzieciom jak on. Nawet nie interesują się userami. To tyle z mojej strony. Dają bezsensowne bany.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Zaczełem grać na tym serwerze mój nick minecrafta to serek_wwo

Serwer jest bardzo Fajny Gram bardzo długo w minecrafta i wiem coś o Multiplayerze więc

POLECAM!!!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Serwer BARDZO SŁABY. Powody:

1. Admin klnie jak szewc.

2. Daje bany za nic (np. ja dostałem za to, że lazłem ścieżką i się na nie go popatrzyłem. Powód bana miał treść: KR***, a gdy się zapytałem za co powiedział twoja stara. Brak słów. )

3. Zmusza graczy do jakichś chorych eventów, na które ktoś nie chce iść, bo np. woli rąbać drzewo, bądź budować dom itp.

4. Daje OP dzieciom i zerom.

5. Jak się do niego mówi, że chce działkę wgl. nie zwraca na to uwagi.

Serwer beznadziejny przez właściciela, gdy go nie ma gra jest fajna i ludzie mili :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...