Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer 2010sf od mcncc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko zrobiłem ok... nie trzeba się rozpisywać...

-Mam pliki serwerowe od mcncc.pl (jerry)

-Kiedy włączę serwer hamachi i chce się zalogować na serwer przez connecthelper... (Zostaniesz połączony...,Proces logowania trwa...,Logowanie...) dalej nic...

-Mam pong 1234abcd5678efgh (wszędzie go zmieniłem... w każdym game chyba... w metin2client.bin ... z testtesttesttest na 1234abcd5678efgh )

-Wszędzie dobrze mam ustawione IP i pong... lecz do okna postaci się nie zaloguje

-Raz udało się zalogować na [mateo] i była postać 0lv ale jak chciałem na nią się zalogować to się gra w miejscu madowała... i ESC nacisnąłem i wtedy już się nie logowało w ogóle...

Klient 2008 pl-mod sf 2011 29.05.11-w connect helper wszystko dobrze ustawione-też wklejony launcher metin2_2010.exe i dobre IP... lecz na tym nie pisze że loguje ... jak błędne passy wpiszę to nic nie wyskakuje... [CO MOGĘ ZROBIĆ?/CO ROBIĘ NIE TAK?]

A klienta czystego mam tylko 2008... i inne klienty... [Larose,NevrasT,CandyLongju,stary chiński klient]

ZA POMOC BĘDZIE DZIENNY LIMIT + i 5* !!!!

Opublikowano

OK temat do zamknięcia... zrobiłem serwer od początku (od nowa wypakowałem serwer) i bez żadnych launcherów zrobiłem na kamermodzie serwer hamachi...

Aby poprawnie działały postacie trzeba w mysql naprawić tabelkę Player... dlaczego ? Wtedy po reboot postacie nie będą się psuły [Zrobisz reboot a w wyborze postaci pojawi się wojownik bez nicku, który ma 1 lv ;))

Tylko jeszcze muszę jakoś naprawić sklepy bo nie działają...

Te mcncc.pl to oni kity wkręcają... piszą że wszystko spolszczone [mob_proto i te inne] a tu wszystko po niemiecku... Trzeba samemu spolszczyć...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...