Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. chce sobie kupić motor 125 ale nie mam 16 lat na prawko.

Wole 125 bo lepsza z wygladu itp

jak zarejestrować 125 na 50 słyszałem ze do mechanika i blokady zakłada jakieś.

Opublikowano

Można zarejestrować, ale jeśli nikogo ze znajomych nie znasz jako mechanika kapa.. Chyba, że zapłacisz z góry około 300 zł. Chociaż jak Cię Policja złapie już po Tobie, więc nie radze. ^^

Opublikowano (edytowane)

Idziesz do tych co robią przegląd.

Ugadaj się z nim.

Żeby podbij pierdoloną "pieczątke".

Która wskazuje że pojazd będzie zarejestrowany jako motorower.

Z tym będą bardzo duże problemy.

Ogólnie trudno jest zarejesterować 125 na 50 ccm.

Wogóle bym się z tym nie jebał i od razu jeżdził bym bez tego prawka.

Bierz przykład ze mnie. <_<

Edytowane przez camasutra
Opublikowano

Kupujesz motorower 50 kupujesz cylinder wał i reszte od 125 i to wszystko no i jeszcze zarejestruj na rodzica wtedy ci nie zabiorą :P

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Jak cię złapie policja, to będziesz miał przeje....

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Eeee tam, dobrze zakamufluj i git :D

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Najlepiej gdybyś miał jakiegoś znajomego moechanika który by ci zrobił rejestracje tej 125 na 50 i wtedy było bo Git.Moi trzej koledzy tak jeździli 50 zarejestrowanie na 125 i łapała ich policja i dopiero za któryms tam razem u jednego ziomka skapneli się że to skuter powyżej 50 CM i zabrali mu to na parking.Zapłacił kare i za parkiing i dalej jeździł :D

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

To nie lepiej dać sobie teraz spokój z 125-ką i kupić 50-kę? Pojeździsz rok ew. 2 lata (nie znam Twojego wieku) a potem gdy zrobisz prawko legalnie sobie kupić 125-kę? Przecież 50-ki wcale nie są złe. Wyciągniesz na takim 80-90 km/h więc chyba wystarczy.

qsHVsoT.png